0

Goodyear UltraGrip SUV 255/55 R18 109H XL ROF

Код товару: 272931

Наявність: немає на складі

7 917 грн


сума: грн.
Виробник :Goodyear
Модель :UltraGrip SUV
Ширина :255
Профіль :55
Діаметр :18
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :109 (1030 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
RunFlat :RunFlat
Посилення :XL
Країна виробник :Німеччина
Рік виготовлення шин :2022

UltraGrip SUV

Опис шини Goodyear UltraGrip + SUV


Зимова нешипована шина Goodyear UltraGrip + SUV є однією з новітніх розробок одного зі світових лідерів у виробництві шин. Як випливає з назви, дана модель призначена, перш за все, для легкових автомобілів підвищеної прохідності, включаючи кросовери і пікапи. Широкий розмірний ряд, що включає в себе близько двох десятків найбільш популярних розмірів, дозволяє використовувати цю шину на більшості сучасних моделей легкових автомобілів, що належать до позашляховиків. Як і годиться новинці, в цій шині північноамериканський виробник застосував всі свої останні досягнення.

Однією з фірмових рис більшості легкових зимових шин є V-подібний протектор з направленим симетричним малюнком. Дана модель не стала винятком. Її протектор розроблений відповідно до однієї з найвідоміших технологій компанії, а саме V-Tred. Під цим терміном ховається спрямований V-подібний дизайн протектора. Дана схема розташування протекторних ребер і блоків більш ефективно справляється з видаленням із зони контакту не тільки води, але і снігу і бруду, що забезпечує більш надійне зчеплення, особливо на слизьких поверхнях. При русі вода і сніг витісняється в поздовжні дренажні канавки, а потім направляється в поперечні канали, через які виводяться назовні.

При цьому поперечні канали спрямовані назад відносно напрямку руху, що суттєво підвищує ефективність роботи дренажної системи. Відмінні показники тяги і зчеплення на слизьких поверхнях забезпечуються безліччю протекторних блоків, навколо яких проходять дренажні канавки і канали. Ще однією істотною перевагою V-образного дизайну протектора є прекрасна курсова стійкість, яка забезпечується широким і жорстким центральним ребром, сформованим стрілоподібними блоками. Також не можна не відзначити і ще одна перевага такого протектора - стабільні розміри площі плями контакту незалежно від типу покриття і дорожніх умов. Це дозволяє більш впевнено пересуватися по будь-яких дорогах.

Ще одним нововведенням шини Goodyear UltraGrip + SUV стала технологія 3D-BIS, яка, на думку виробника, є на сьогоднішній день революційною. Технологія тривимірної системи взаємного блокування блоків протектора спрямована створення безлічі додаткових крайок зачеплення при одночасному збереженні жорсткості кожного окремого блоку за допомогою особливих ламелей, розташованих на поверхні кожного з блоків. У момент зіткнення з дорожнім полотном ламелі стикаючись один з одним опуклими бульбашками міцно фіксуються в виїмках на протилежний стороні. В результаті розділення ламелями на окремі секції блоки стають більш жорсткими. В результаті вдалося істотно поліпшити зчеплення з зледенілій поверхнею, зберігши інші експлуатаційні характеристики на високому рівні.

Склад гумової суміші був підібраний, виходячи з умов зимової експлуатації шини. Основні зміни повязані зі збільшенням вмісту в складі гумової суміші кремнийсодержащих компонентів - силики. Оксид кремнію дозволив значно поліпшити зчеплення із слизьким покриттям за рахунок підвищення еластичності. При цьому шина залишається досить еластичною навіть при дуже низьких температурах. Крім того, силика сприяє поліпшенню стійкості протектора до стирання, що призвело до збільшення терміну служби шини.

Основні особливості Goodyear UltraGrip + SUV

- V-подібний дизайн спрямованого симетричного малюнка протектора, створеного за допомогою технології V-TRED, забезпечив прекрасне зчеплення на будь-яких типах покриття;
- Збільшена частка змісту в гумової суміші силіки поліпшила показники зчеплення на засніжених і зледенілих дорогах за рахунок підвищення еластичності, зробивши при цьому протектор більш стійким до стирання;
- Технологія взаємно блокуються ламелей 3D-BIS забезпечує прекрасну керованість на сухих покриттях і відмінне зчеплення на снігу і льоду.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі