0

Goodyear UltraGrip Performance 255/50 R19 107V XL FP

Код товару: 425989

Наявність: на складі 4 шт.

7 781 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Goodyear
Модель :UltraGrip Performance
Ширина :255
Профіль :50
Діаметр :19
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :107 (975 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Люксембург
Рік виготовлення шин :2023

UltraGrip Performance

Опис шини Goodyear UltraGrip Performance


Зимова нешипована шина Goodyear Ultra Grip Performance адресована, насамперед, власникам престижних моделей легкових автомобілів преміум класу. Дана модель забезпечує відмінні показники керованості і комфорту на засніженій і обледенілій поверхні.

Відмінною особливістю цієї шини є асиметричний дизайн спрямованого малюнка протектора, що забезпечує чудові експлуатаційні характеристики при русі по будь-яким зимових доріг. Крім цього, протектор шини Goodyear Ultra Grip Performance оснащений ексклюзивними ламелями 3D-BIS, які суттєво збільшують жорсткість протектора в місці зіткнення його з поверхнею, що значно покращує ефективність гальмування особливо на слизькому покритті. При цьому, завдяки особливій технології нарізки, у міру зносу довжина ламелей поступово збільшується, що дозволяє зберігати всі основні робочі характеристики шини на стабільно високому рівні протягом усього періоду експлуатації.

Склад гумової суміші підбирався з урахуванням специфіки використання шини на слизьких поверхнях і при негативних температурах зовнішнього середовища. Для забезпечення високих експлуатаційних показників шини в таких несприятливих умовах в її складу були включені кремнійсодержащіе компоненти (силика). На сьогоднішній день силика знайшла дуже широке застосування в шинній індустрії, завдяки своїм унікальним властивостям. Завдяки використанню цього, компонента дана модель відрізняється прекрасною еластичністю, високою стійкістю до стирання і відмінним зчепленням зі слизькими поверхнями навіть при негативних температурах.

Основні особливості шини Goodyear Ultra Grip Performance

- прекрасні характеристики зчеплення і керованості на зимових дорогах, завдяки унікальному асиметричному дизайну спрямованого малюнка протектора;
- ламелі 3D-BIS за рахунок збільшення жорсткості елементів протектора підвищують ефективність розгону і гальмування, особливо на слизьких поверхнях;
- гумова суміш з високим вмістом силіки забезпечує чудову еластичність протектора і відмінну зносостійкість;
- ефективна робота дренажної системи, що складається і 4 поздовжніх канавок, надійно видаляє із зони контакту воду і сніжну шугу.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі