0

Goodyear UltraGrip Performance 2 225/40 R18 92V XL

Код товару: 349125

Наявність: немає на складі

3 385 грн


сума: грн.
Виробник :Goodyear
Модель :UltraGrip Performance 2
Ширина :225
Профіль :40
Діаметр :18
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :92 (630 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Німеччина
Рік виготовлення шин :2020

UltraGrip Performance 2

Опис шини Goodyear UltraGrip Performance 2


Зимова легкова нешипованная шина Goodyear UltraGrip Performance 2 була спеціально розроблена для часто непередбачуваних зимових умов країн Північної Європи та Росії. Дана модель призначена, перш за все, власникам потужних і швидкісних легкових автомобілів різних класів. Завдяки широкому асортименту типорозмірів з посадковими розмірами від 16 до 21 дюйма, ця шина прекрасно підійде до дуже багатьом сучасним моделям легкових автомобілів. Одним із свідчень прекрасних технічних характеристик цієї моделі служать присвоєні їй дуже високі швидкісні індекси H і V.

Дизайн малюнка протектора

Як і більшість інших зимових моделей цього виробника, дана модель оснащена протектором з V- образним дизайном симетричного спрямованого малюнка. Таке розташування протекторних елементів відрізняється найбільшою ефективністю саме на зимових видах дорожнього покриття.

Однією з основних особливостей цього протекторного малюнка є оригінальне будова його центральній частині, повністю зайнятою двома рядами окремо розташованих блоків. Ці блоки розташовуються таким чином, що формують щось на кшталт танкової гусениці. Така будова дозволило значно підвищити тягово-зчіпні показники на засніжених покриттях.

Також не можна не відзначити наявність двох широких поздовжніх канавок, що відокремлюють плечові зони протектора від його іншої частини. Дані канавки мають пилковидні кромки, що в поєднанні з їх великою шириною дозволяє набагато більшою частиною протектора стикатися з поверхнею дорожнього полотна за рахунок здатності вміщати досить великий обсяг снігу.

Технологія Adaptive SipeGrip

Одним найпомітніших нововведень стала технологія адаптивного зчеплення ламелей Adaptive SipeGrip, що припускає застосування в одній шині двох видів ламелей, кожен з яких призначений для виконання певних функцій. При цьому орієнтація ламелей завжди повторює конфігурацію зони контакту шини, що дозволяє забезпечити оптимальне зчеплення, а також високу ефективність розгону і гальмування навіть в самих несприятливих погодних умовах.

Центральна частина протектора Goodyear UltraGrip Performance 2 оснащена двомірними зигзагоподібними ламелями , які в момент зіткнення з поверхнею дорожнього полотна розкриваються, чим створюють безліч додаткових кромок зчеплення з засніженими і обмерзлих покриттям.

у плечових зонах протектора розташовуються тривимірні ламелі Waffle Sipe, які надають протекторний блокам більш високий ступінь жорсткості. Це дозволило не тільки розмістити збільшене число ламелей, а й забезпечити стабільність і надійність поведінки на очищеному від снігу і льоду покритті, істотно підвищивши при цьому ефективність гальмування.

Високоефективна дренажна система

Дана модель оснащена продуманою дренажною системою, високої ефективності якої вдалося домогтися, завдяки еліпсовою формі водовідвідних каналів і канавок. Така форма сприяє зниженню ризику виникнення турбулентності при проходженні по ним води, що істотно збільшує швидкість циркуляції, а, отже, ефективність роботи всієї дренажної системи в цілому. Крім високої стійкості до аквапланування шина Goodyear UltraGrip Performance 2 вигідно відрізняється прекрасними показниками відведення із зони контакту значно більше великовагових мас талого снігу. Цього вдалося домогтися за рахунок збільшених розмірів елементів дренажної системи.

Нова гумова суміш

Нова суміш відрізняється унікальним поєднанням силики і полімерів останнього покоління. Завдяки цьому, шина відрізняється чудовою еластичністю навіть при дуже низьких температурах. Крім того, за рахунок удосконаленого складу суміші вдалося істотно поліпшити основні експлуатаційні характеристики, в будь-яких умовах. Також слід зазначити низький вміст поліциклічних масел, за рахунок чого вдалося значно знизити опір кочення, поліпшивши при цьому екологічну безпеку виробництва шини.

Низький рівень шуму

Своєю появою ця шина встановила нові стандарти в зниженні рівня шуму. Поєднання протекторних блоків різних розмірів, оптимізованого розташування ребер і ретельно прорахованого взаємодії елементів протектора дозволило добитися значного зниження пікових значень гучності.

Основні особливості шини Goodyear UltraGrip Performance 2

- Технологія Adaptive SipeGrip, що припускає використання двох видів ламелей, забезпечує додаткове зчеплення на різних типах покриття, включаючи вологі і обмерзлі;
- Оптимізований V-подібний дизайн симетричного спрямованого малюнка протектора дозволив домогтися прекрасної керованості на сухих та вологих покриттях, а також поліпшити зчеплення і ефективність гальмування на снігу і льоду;
- Поздовжні канавки з пилкоподібним профілем забезпечують стабільне і надійне поведінку на засніжених і зледенілих покриттях, а також високу курсову стійкість при русі на високій швидкості;
- Висока ефективність розгону на снігу забезпечується двома рядами блоків центральній частині протектора, що працюють подібно тракторної гусениці;
- Відмінна стійкість до аквапланування і слешпланнінгу, завдяки високій ефективності роботи дренажної системи шини;
- Поліпшена гумова суміш, до складу якої увійшли полімери останнього покоління і силика, забезпечує додаткове зчеплення зі слизькою поверхнею, прекрасну еластичність при низьких температурах, а також стійкість протектора до стирання;
- Протекторні блоки різних розмірів і ретельно розраховане розташування ребер дозволило істотно знизити рівень шуму при русі, а також підвищити стійкість протектора до нерівномірного зносу.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі