0

Goodyear UltraGrip Ice+ 185/65 R15 88T

Код товару: 259667

Наявність: немає на складі

2 515 грн


сума: грн.
Виробник :Goodyear
Модель :UltraGrip Ice+
Ширина :185
Профіль :65
Діаметр :15
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :88 (560 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2023

UltraGrip Ice+

Опис шини Goodyear UltraGrip Ice +


Зимова легкова нешипованная шина Goodyear UltraGrip Ice + є однією з успішних спроб створення північноамериканським виробником ідеальної шини для суворих зимових умов скандинавських країн і, звичайно ж, Росії. Дана модель випускається більш ніж в двох десятках найбільш популярних типорозмірах від 13 до 17 дюймів, що дозволяє використовувати цю шину на більшості сучасних моделей легкових автомобілів малого та середнього класу.

Технологія ActiveGrip

Дана шина є однією з перших зимових моделей, де північноамериканський шинний гігант застосував одну з новітніх своїх розробок, а саме технологію активного зчеплення з дорогою ActiveGrip. Ця технологія являє собою цілий комплекс технічних рішень, спрямованих на забезпечення чудових експлуатаційних характеристик в суворих умовах скандинавських зим.

DualCapCompound

Як відомо, при низьких температурах гума втрачає одне з головних своїх переваг - еластичність, що згубно впливає на зчеплення з поверхнею. Саме тому всі шинні виробники додають до складу гумової суміші протектора спеціальні компоненти, за рахунок яких забезпечується необхідний рівень еластичності при негативних температурах. Не стала виключенням і компанія Goodyear. На відміну від багатьох конкурентів шина Goodyear UltraGrip Ice + оснащена протектором, що складається з двох шарів. Верхній шар виготовлений з більш еластичною гумової суміші, що дозволяє протектору при низьких температурах більш щільно облягати всі нерівності на поверхні дорожнього полотна. У свою чергу, нижній шар виготовлений з більш твердою і жорсткою гумової суміші. Цей шар за рахунок своєї жорсткості забезпечує шині відмінні для зимової моделі експлуатаційні характеристики на сухій дорозі при більш високих температурах.

Hybridsipes

Під цим терміном ховається два різних типи ламелей, які одночасно були використані в даній моделі. Як було описано одним абзацом вище, протектор цієї шини має двошарове будову. При цьому кожен з шарів протектора оснащений ламелями певного типу. Нижній шар протектора має безліч ламелей призматичного типу. Ці ламелі є подальшим розвитком технології 3D-BIS. Основною конструктивною особливістю призматической ламелі є наявність на її стінках виступів і поглиблень. Це дозволяє стінок ламелі щільно зафіксуватися між собою в момент зіткнення з поверхнею дорожнього полотна. За рахунок цього досягається висока конструктивна жорсткість нижнього шару протектора, що істотно поліпшило характеристики керованості на сухій поверхні.

Верхній шар протектора оснащений зигзагоподібними ламелями, які також розташовані поперечно відносно напрямку руху. Як і призматичні ламелі, звивисті ламелі також за рахунок більш щільної фіксації своїх стінок підвищують конструктивну жорсткість протекторних блоків. Їх основна відмінність полягає в тому, що вони крім підвищення жорсткості протекторних блоків утворюють додатково безліч гострих граней, які, легко проникаючи через водяну плівку на обмерзлій поверхні, здатні зачепитися навіть за дуже невеликі нерівності. Це дозволяє нівелювати відсутність у шини Goodyear UltraGrip Ice + безлічі сталевих шипів.

Snow Grasper

Це нововведення є подальшим розвитком ще однієї знаменитої технології цього північноамериканського шинного гіганта, а саме технології V-TRED. Як і попередниця, технологія Snow Grasper являє собою новий V-образний дизайн симетричного спрямованого малюнка протектора. Основним конструктивним відмінністю від попередньої версії протектора є збільшене число гострих граней. Цього вдалося досягти за рахунок зменшення розмірів протекторних блоків, що дозволило значно збільшити їх кількість.

Збільшена кількість протекторних блоків дозволило значно поліпшити всі основні експлуатаційні характеристики шини, особливо на слизьких покриттях. Крім того, за рахунок цього дренажна система шини має тепер значно більшим числом каналів, що дозволило значно підвищити ефективність її роботи.

Основні особливості шини Goodyear UltraGrip Ice +

- Технологія активного зчеплення ActiveGrip, завдяки двошаровій протектору, оснащеного двома типами ламелей, забезпечує оптимальний контакт з будь-яким обмерзлих покриттям;
- Двошарове будова протектора забезпечує чудові тягово-зчіпні характеристики в будь-яких зимових умовах забезпечуючи при цьому прекрасну керованість на сухих покриттях при високій температурі;
- призматичні і звивисті ламелі за рахунок забезпечення високої жорсткості протектора на всій його глибині дозволяють шині демонструвати прекрасне зчеплення на снігу і льоду протягом усього терміну служби;
- Оптимізований V-подібний дизайн симетричного спрямованого малюнка протектора з широкими поперечними канавками забезпечує ефективне видалення з пят на контакту води і талого снігу;
- Многорадіусний профіль протектора з малим радіусом плечових зон дозволив домогтися довгого і широкого плями контакту, а також рівномірного розподілу тиску по ньому, що забезпечило поліпшує зчеплення з будь-яким типом покриття і рівномірне спрацьовування протектора.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі