0

Goodyear UltraGrip Ice Arctic 185/60 R15 88T XL (шип)

Код товару: 267536

Наявність: на складі 8 шт.

2 851 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Goodyear
Модель :UltraGrip Ice Arctic
Ширина :185
Профіль :60
Діаметр :15
Сезон :зимова
Шиповка :шип
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :88 (560 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Польща
Рік виготовлення шин :2023

UltraGrip Ice Arctic

Опис шини Goodyear UltraGrip Ice Arctic


Зимова шипована шина Goodyear UltraGrip Ice Arctic є новітньою розробкою відомого у всьому світі північноамериканського шинного гіганта. Ця шина була створена спеціально для експлуатації в суворих зимових умовах, які притаманні Канаді, Скандинавії і, звичайно ж, Росії.

Основною відмінною особливістю даної шини є технологія Multicontrol Ice, основою якої є спрямовані шипи оригінальної конструкції. Завдяки цьому, дана шина демонструє феноменальні показники зчеплення на снігу і льоду. Оригінальність конструкції шипа полягає в тому, що верхня твердосплавная вставка відрізняється гострими гранями, які значно покращують коефіцієнт зчеплення з обмерзлих покриттям, що сприяє підвищенню ефективності розгону. При проходженні поворотів, коли шина знаходиться під впливом бічних прискорень, вступають в роботу плавні переходи на корпусі шипа. Ефективність гальмування на льоду забезпечується широкою тиловий поверхнею шипа. Крім цього, технологія установки шипів дозволила досягти підвищеної міцності зєднання без використання клейової основи - шип не тільки залишається на своєму місці, але і не прокручується навіть при найнесприятливіших умовах.

Іншою особливістю нової шини є особлива форма взаємозачеплювані блоків, яка істотно поліпшила характеристики керованості при русі по слизьких поверхнях. При цьому, завдяки широкому застосуванню засобів компютерного моделювання вдалося досягти ідеального балансу між високою продуктивністю шини в різних умовах і чудовим рівнем комфорту, що є фірмовою рисою всіх зимових шипованих шин даної марки.

Малюнок протектора шини Goodyear Ultragrip Ice Arctic відрізняється традиційним для даної марки V-образним малюнком, оснащеним гострокутними ламелями і широкими поперечними каналами, що забезпечують ефективне відведення із зони контакту води і снігу. При першому зіткненні з засніженою поверхнею наріжні блоки протектора зі спеціальними козирками, розташовані в шаховому порядку вирішують дві важливі задачі - граючи роль своєрідних хвилерізів і фрикційних, рівномірно розподіляють сніг по всій площі плями контакту, виводячи при цьому його надлишки назовні через плечові зони протектора.

При розробці протектора були враховані не тільки суворі зимові умови, але і властиві багатьом північним країнам часті відлиги. Для поліпшення зчеплення на мокрому покритті глибина протектора шини Ultra Grip Ice Arctic була істотно збільшена, що поліпшило стійкість до аквапланування. Крім цього, до складу гумової суміші були включені кремнійсодержащіе компоненти, які поліпшили не тільки еластичність шини при низьких температурах, а й зчеплення на мокрій поверхні, а також стійкість до стирання.

Чудова керованість і ефективність гальмування на слизьких поверхнях забезпечуються завдяки застосуванню в конструкції шини запатентованої технології 3D-BIS, що дозволила істотно збільшити кількість самоблокирующихся ламелей. Для поліпшення зчеплення при проходженні поворотів під протектором шини був розміщений додатковий жорсткіший шар, який ефективно перешкоджає виникненню деформацій при впливі бічних прискорень. Крім цього, каркас шини завдяки продуманій конструкції і застосуванню новітніх матеріалів відрізняється підвищеною міцністю і невеликою вагою, що позитивно позначилося на показниках паливної економічності.

Основні особливості шини Goodyear Ultragrip Ice Arctic

- Технологія Multicontrol Ice , заснована на унікальному поєднанні шипів оригінальної конструкції і взаємозачеплювані блоків протектора зі збільшеною кількістю ламелей, забезпечує феноменальне зчеплення на слизьких поверхнях;
- Двошаровий протектор, завдяки якому забезпечується стійкість до деформацій, а також надійне утримання шипа в протекторі;
- V-подібний дизайн малюнка протектора, що відрізняється широкими косими канавками, дозволяє ефективно відводити з плями контакту воду і сніг;
- Безліч гострих кромок на протекторі шини забезпечує відмінну прохідність по пухкому снігу;
- Мультирадіусний контур протектора , за рахунок якого забезпечується рівномірний роз ределение навантаження по всій площі контакту, що зробило керованість більш надійної і стабільної;
- Високий рівень комфорту, завдяки технології змінного кута нахилу протекторних блоків.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі