0

Goodyear UltraGrip 600 185/65 R14 86T (под шип)

Код товару: 356187

Наявність: на складі 4 шт.

2 751 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Goodyear
Модель :UltraGrip 600
Ширина :185
Профіль :65
Діаметр :14
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :86 (530 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Польща
Рік виготовлення шин :2022

UltraGrip 600

Опис шини Goodyear UltraGrip 600


Зимова шина Goodyear UltraGrip 600 випущена на заміну моделі UltraGrip Ice Arctic. Незважаючи на іншу назву, в новинці застосовані ті ж самі технічні рішення, що і у попередниці, але з деякими відмінностями. Вони дозволили істотно підвищити ряд основних характеристик, починаючи від зчіпних властивостей на льоду і закінчуючи протяжністю гальмівного шляху.

Оптимізоване розташування дренажних канавок

Однією з ключових особливостей дизайну протекторного малюнка шини є розташування і форма дренажних канавок . Як і раніше, вони формують в центральній частині букву V. Але тепер канавок стало більше, і значна їх частина нахилена під кутом куди агресивніше. Таке рішення поліпшило стійкість шини до аквапланування і слешпленнінгу, на що покупці попередньої моделі не скаржилися від слова «зовсім». Більш важливою перевагою є підвищення зчіпних властивостей на снігу, в тому числі і при прискореннях і уповільненнях. Через зміненого дизайну схеми розташування канавок бігова частина протектора в центральній частині своєму розпорядженні численні V-подібними крайками, які ефективно перешкоджають ковзань на сніжному покритті.

Пилкоподібні канавки

Ще однією відмінністю від попередньої моделі є «переїзд» пилкоподібних канавок в плечових зон. Ці елементи за рахунок своєї форми здатні не тільки захоплювати сніг, а й утримувати його, покращуючи тим самим зчеплення. Найбільш яскраво ця особливість виявляє себе при поздовжніх прискорень на засніженому покритті.

«Сталеві зуби»

Наступним нововведенням стала зміна схеми розташування шипів. Тепер велика їх частина розташовується ближче до плечових зон, але при цьому відстань між ними в поздовжньому напрямку стало набагато менше. В результаті забезпечується краще зчеплення на льоду при прискоренні і уповільненні, а також курсова стійкість. Не можна не відзначити, що залишилася без зміни технологію фіксації шипа в протекторі, що не дивно, якщо врахувати її надійність, продемонстровану у попередньої моделі.

Ламелі

У моделі застосовується дещо інша, ніж раніше схема розташування ламелей. Утворені ними кромки тепер не кутову, а пряму форму. А кут їх нахилу щодо напрямку руху став куди менше. Це рішення дозволило істотно поліпшити тягові і гальмівні властивості на мокрому покритті, на снігу і льоду.

Основні особливості Goodyear UltraGrip 600

- новинка 2018 роки;
- оптимізоване розташування дренажних канавок покращує стійкість до аквапланування і слешпленнінгу, забезпечує відмінне зчеплення на снігу;
- пилковидні кромки плечових блоків посилює прохідність по глибокому снігу, покращує тягові і гальмівні властивості;
- змінена в порівнянні з попередньою моделлю схема розташування шипів забезпечує надійне зчеплення і курсову стійкість на льоду;
- прямі ламелі підсилюють зчіпні властивості на мокрому і зледенілому покритті при прискореннях.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі