0

Toyo TYDRB 215/55 R17 94V

Код товару: 270115

Наявність: немає на складі

2 401 грн


сума: грн.
Виробник :Toyo
Модель :TYDRB
Ширина :215
Профіль :55
Діаметр :17
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :94(670кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :

TYDRB

Опис шини Toyo TYDRB


Літня шина Toyo TYDRB призначена для використання на легкових автомобілях більшості світових виробників. Шина Toyo TYDRB прекрасно справляється і зі спортивним стилем водіння. Її протектор поєднує в собі не тільки естетичні, але і функціональні якості.

Дана модель має низку характеристик, які дозволяють поліпшити її експлуатаційні якості.

Переваги шини Toyo TYDRB

По-перше, це наявність протектора особливого V-образного будови. В його основі знаходяться численні блоки, які мають подовжену форму. Це дозволяє більш ефективно протистояти акваплануванню, шляхом відведення надлишків вологи з зони контакту. При цьому, така будова дозволяє звести до мінімуму опір коченню, знизивши при цьому витрата палива. Також протектор має центральне ребро, яке дозволяє збільшити курсову стійкість.

По-друге, особливий склад гумою суміші, в який входить кремнієва кислота. Завдяки їй шина Toyo TYDRB отримала поліпшені зчіпні якості. Доповнює цей ефект спеціальне будова блоків плечової зони. Все це підвищує маневреність автомобіля на різних дорожніх покриттях, в тому числі і на мокрому асфальті.

По-третє, це стильний дизайн шини, який надає автомобілю більш агресивний вигляд. Крім того, шина має шумоподавляющіе властивостями, які забезпечують більш комфортну їзду.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі