0

Bridgestone Turanza T001 225/50 R17 94V

Код товару: 265866

Наявність: немає на складі

3 745 грн


сума: грн.
Виробник :Bridgestone
Модель :Turanza T001
Ширина :225
Профіль :50
Діаметр :17
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :94(670кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Японія
Рік виготовлення шин :

Turanza T001

Опис шини Bridgestone Turanza T001


Літня легкова шина Bridgestone Turanza T001 прийшла на зміну моделі ER300, що є до недавнього часу зразком маневреності та надійності. Новинка перевершила попередницю за всіма показниками, але особливо в керованості на високій швидкості. Як і більшість іншої продукції Bridgestone, модель Turanza T001 відрізняється вивіреним балансом експлуатаційних якостей. Дана шина пропонується виробником в 26 типорозмірах для коліс з посадковим діаметром від 14 до 17 дюймів, а також для 19 дюймів, що забезпечило їй виключно широку застосовність.

Резонатор Гельмгольца

При розробці даної моделі японські шинні інженери приділили багато уваги забезпеченню низького рівня шуму. Одним з нововведень стали поперечні дренажні канавки, розташовані з зовнішньої сторони асиметричного протекторного малюнка. Їх основна особливість полягає в особливій формі стінок, які надають канавках форму судини, перетворюючи їх в резонатор.

Гумова суміш NanoPro-Tech

Ця шина стала однією з перших, де була застосована технологія приготування гумової суміші NanoPro-Tech. Її ключовою особливістю є додавання до складу гумової суміші особливого полімеру. З його допомогою вдалося значно знизити тепловиділення протектора, що створюється в результаті підвищеного тертя між молекулами вуглецю. Завдяки цьому, протектор знайшов набагато кращу зносостійкість. Крім того, за рахунок нового компонента в складі гумової суміші значно знизилося опір кочення.

Асиметричний малюнок протектора

Як і багато інших шини, модель Bridgestone Turanza T001 оснащена асиметричним протектором. У його центральній частині розташовуються три широких поздовжніх канавки, великий обсяг яких дозволив налагодити ефективне відведення води з плями контакту. В результаті цього шина демонструє відмінну опірність акваплануванню при русі практично на будь-якій швидкості.

У порівнянні з попередньою моделлю ця шина відрізняється поліпшеними гальмівними властивостями, особливо на мокрому асфальті. Цього вдалося домогтися завдяки особливій конструкції плечових зон протектора. Зокрема, вони відрізняються збільшеними розмірами і наявністю великої кількості поперечно розташованих крайок зчеплення. Крім того, ця частина протектора виготовлена з більш жорсткої гумової суміші, що підвищило опірність до динамічних деформацій.

Технологія плоского плями контакту

У порівнянні з попередницею каркас цієї моделі зазнав цілий ряд змін. Завдяки їм, розміри плями контакту вдалося значно збільшити, що призвело до поліпшення зчіпних властивостей. При цьому її форма стала практично прямокутної, за рахунок чого зовнішній тиск стало розподілятися значно рівномірніше. В результаті підвищилася опірність протектора нерівномірного зносу. Додавання додаткових шарів брекера дозволило значно підвищити стійкість шини до динамічної деформації, що призвело до поліпшення керованості.

Основні особливості шини Bridgestone Turanza T001

- низький рівень шуму за рахунок спеціальних канавок-резонаторів, стінки яких мають форму судини;
- технологія NanoPro-Tech значно знизила рівень тепловиділення і опір кочення шини, а також поліпшила зчіпні властивості на мокрій дорозі;
- плоске пляма контакту, форма і розміри якого зберігаються в будь-яких умовах, забезпечує рівномірний знос протектора, що продовжує термін служби шини;
- висока стійкість до аквапланування, завдяки трьом дуже широким дренажним канавкам, розташованим в центральній частині протектора.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі