0

Triangle TR757 205/55 R16 91Q (под шип)

Код товару: 268884

Наявність: на складі 8 шт.

2 326 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Triangle
Модель :TR757
Ширина :205
Профіль :55
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :Q (160 км / год)
Індекс навантаження (кг) :91 (615 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2023

TR757

Опис шини Triangle TR757


Шина Triangle TR757 використовується на легкових автомобілях. Вона прекрасно себе зарекомендувала на зледенілих і сніжної дорожньої поверхні. Дана модель відрізняється спрямований дизайн протектора, який забезпечив відмінні ходові якості при будь-яких погодних умовах. Використання нового обладнання і кращих матеріалів дозволило отримати прекрасну якість, підтверджена багатьма світовими стандартами. Шина забезпечує впевнене управління і підвищену безпеку в складних зимових умовах.

Спрямований протекторний малюнок

Фахівці компанії спеціально вибрали спрямований протекторний малюнок для отримання відмінного зчеплення в зимових умовах, навіть при високих швидкостях. Центральний ряд блоків має вигляд "стріли", за рахунок цього забезпечується підвищена курсова стійкість і швидку відповідь на повороти керма. Блоки, розташовані з боків, мають подовжену форму, що підвищує стійкість при маневрах. Ретельно продумана дренажна система Triangle TR757 забезпечує швидке виведення води і снігу з протектора, підвищуючи зчеплення з дорожньою поверхнею. На блоках є дрібні насічки, які знижують шум при русі і підвищують стійкість на обмерзлій дорожньої поверхні. Незвичайну форму має і плечова зона, за рахунок цього досягається максимальне зчеплення при різких маневрах.

Каркас підвищеної міцності

В зимових умовах шина піддається підвищеним навантаженням, тому має великий відсоток пошкоджень і проколів. Щоб звести до мінімуму ці негативні наслідки використовувався каркас підвищеної міцності. При його створенні застосували посилений корд і сталеві кільця. За рахунок цього шина без проблем витримує підвищені навантаження і відрізняється мінімальною кількістю пошкоджень і проколів. Також новий каркас дозволив домогтися оптимального розподілу всередині шини, що збільшило пляма контакту і запобігло нерівномірний знос шини.

Основні особливості шини Triangle TR757

- прекрасні зчіпні характеристики отримані в результаті використання нової дренажної системи;
- відмінна керованість і стійкість при прямолінійному русі вдалося отримати за рахунок використання "стреловидних" блоків в центральній частині протектора;
- максимальний захист від перевантажень і пошкоджень забезпечується каркасом підвищеної міцності;
- зменшений шум при русі досягається шляхом використання невеликих насічок на протекторних блоках.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі