0

Triangle TE301 165/70 R13 79T

Код товару: 325726

Наявність: на складі 4 шт.

1 561 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Triangle
Модель :TE301
Ширина :165
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :79 (437 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2023

TE301

Опис шини Triangle TE301


Літня шина Triangle TE301 відноситься до серії легкових моделей, розробленої спеціально для європейського ринку. Відмінною особливістю цієї покришки є те, що її експлуатаційні властивості збалансовані таким чином, щоб забезпечити максимально високий рівень комфорт і тривалий термін служби. Вона пропонується в декількох десятках типорозмірів діаметром від 13 до 17 дюймів.

Протекторний малюнок, розроблений в «цифрі»

При розробці шини застосовувалися сучасні "цифрові" технології. Зокрема, з їх допомогою був повністю створений протекторний малюнок. Одним з результатів такого підходу стало максимально рівномірний розподіл ваги автомобіля по плямі контакту покришки з дорогою. Це дозволило істотно поліпшити керованість, надавши поведінки шини надійність і прогнозованість, а також знизити опір коченню, зменшивши тим самим знос і витрата палива.

Стабільне поведінка на будь-якій швидкості

На відміну від більшості шин інших брендів ця модель оснащена протектором з симетричним ненаправленим дизайном. Він характеризується наявністю в центральній частині масивних і суцільних поздовжніх ребер. Ці елементи мають настільки високою жорсткістю, що забезпечують шині відмінну стабільність зчіпних властивостей практично на будь-якій швидкості. Крім того, такий дизайн надає її відгуками на дії водія швидкість і точність, полегшуючи тим самим процес управління автомобілем.

Безпека на мокрій дорозі

Дренажна система, наявна в протекторі шини, відрізняється великою кількістю і різноманітністю складових її елементів. Чотири поздовжні канавки в центральній частині мають великий обсяг, що дозволяє їм швидко відводити від плями контакту практично будь-яку кількість води. Їх робота доповнюється ефективністю численних ламелей декількох типів. Прямі прорізи направляють воду в одну з довколишніх дренажних канавок, а каплеподібні, використовуючи тиск ваги автомобіля, всмоктують її, потім викидаючи за рахунок впливу відцентрової сили обертання.

Основні особливості шини Triangle TE301

- високий рівень комфорту і тривалий експлуатаційний ресурс;
- протекторний малюнок, повністю розроблений з використанням компютерних технологій;
- відмінна стійкість до аквапланування завдяки великому обсягу поздовжніх канавок і застосування декількох типів ламелей.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі