0

Goodride SW658 225/65 R17 102T

Код товару: 309019

Наявність: немає на складі

2 889 грн


сума: грн.
Виробник :Goodride
Модель :SW658
Ширина :225
Профіль :65
Діаметр :17
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :102 (850 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :

SW658

Опис шини Goodride SW658


Зимова нешипована шина Goodride SW658 є однією з новітніх розробок відомого китайського виробника. Його чергова новинка призначена для позашляховиків і кросоверів, що експлуатуються переважно в містах. Таких сьогодні більшість, тому актуальність цієї моделі переоцінити досить важко. Особливо з урахуванням не тільки її привабливою вартості, але і дуже високих технічних характеристик. Вони забезпечуються за рахунок використання при її розробці і виробництві новітніх технологій і матеріалів, наданих іноземними партнерами китайської компанії. У їх числі світові лідери шинної індустрії.

Агресивний дизайн протектора

Про те, що ця шина призначена для експлуатації, перш за все, на зимових асфальтованих дорогах здогадатися не важко, якщо пильніше поглянути на особливості дизайну її протектора. Він містить досить велику кількість окремих блоків, віддалених один від одного на відносно невеликій відстані. У поєднанні з дуже довгими і сильно нахиленими дренажними канавками це надає шині вельми агресивний вигляд.

Широке поздовжнє ребро в центрі

Одним з ключових особливостей дизайну протектора цієї шини є поздовжнє ребро, що пролягає рівно по його середині. Цей протекторний елемент відрізняється дуже великою шириною і нерозривністю на всьому своєму протязі. Поєднання цих факторів надає шині кілька характерних особливостей, в русі перетворюються в вагомі переваги. Перш за все, це стійкість і блискавичну швидкість, точність відгуків шини на дії водія при здійсненні маневрів і проходження поворотів. Крім того, жорстке широке ребро в центрі протектора знижує опір коченню, а за рахунок оптимізації розподілу тиску по плямі контакту - перешкоджає виникненню і розвитку нерівномірного зносу.

Подвійні блоки

З обох сторін центрального поздовжнього ребра розташовується два ряди незалежних блоків. Кожні два з цих протекторних елементів зєднані між собою жорсткою перемичкою. Дане рішення також надає шині стійкість, а крім того, покращує зчеплення на високій швидкості, надаючи йому стабільність і надійність.

Відкритий дизайн плечових зон

Кожна з плечових зон являє собою ряд незалежних блоків, розташованих практично під прямим кутом і відрізняються масивними розмірами. У поєднанні з малорадіусностью профілю шини такий дизайн з одного боку покращує продуктивність шини при уповільненні і прискоренні, а з іншого - стійкість до бічних ковзань.

При цьому не можна не відзначити наявність на бічній поверхні блоків плечових зон численних виступів . На неочищених від снігу дорогах вони утворюють додаткові крайки зчеплення, завдяки яким шина демонструє впевненість при подоланні ділянок з глибоким сніговим покривом.

Синусоїдні ламелі

Відсутність шипів не завадило фахівцям азіатської компанії забезпечити шині хороше зчеплення на слизькій дорозі. Воно досягається за рахунок декількох тисяч гострих кромок, які формуються при контакті численних ламелей з поверхнею дороги. При цьому синусоїдна форма їх стінок обмежує рухливість блоків, що підвищує їх жорсткість, а разом з цим і керованість на твердих покриттях.

Ефективна дренажна система

Досить відкритий дизайн протектора цієї шини вигідно відрізняється наявністю великої кількості поздовжніх і поперечних дренажних канавок. Причому останні розташовуються під сильним нахилом проти напрямку руху. У поєднанні з великим внутрішнім обємом таке розташування дренажних канавок багаторазово підвищує їх пропускну здатність, а заодно і стійкість до аквапланування і слешпленнінгу.

Основні особливості шини Goodride SW658

- агресивний V-подібний протектор робить максимальним зчеплення на будь-яких зимових дорогах;
- жорстке широке поздовжнє ребро нерозривному конструкції в центрі покращує стійкість, надає реакцій шини на повороти керма швидкість і точність, знижує витрату палива, оптимізує розподіл зовнішнього тиску по плямі контакту;
- плоский профіль протектора розширює пляма контакту, надаючи йому практично квадратну форму, що тягне за собою істотне підвищення зчіпних властивостей;
- понад 5 тисяч крайок зчеплення, утворені численними ламелями синусоидной форми, забезпечують стабільність і надійність поведінки шини на снігу і льоду;
- поперечні дренажні канавки, розташовані під сильним нахилом проти руху, по зволяют впевнено пересуватися при несприятливих дорожніх умовах.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі