0

WestLake SW608 185/55 R15 86V XL

Код товару: 388177

Наявність: немає на складі

2 280 грн


сума: грн.
Виробник :WestLake
Модель :SW608
Ширина :185
Профіль :55
Діаметр :15
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :86 (530 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2021

SW608

Опис шини WestLake SW608


Зимова легкова шина WestLake SW608 є однією з новітніх розробок відомого китайського виробника. Відмінною особливістю новинки від шинної індустрії Піднебесної є висока продуктивність на будь-яких зимових покриттях, тривалий термін служби і, звичайно ж, вкрай приваблива вартість.

V-подібний дизайн протекторного малюнка

Дана модель створювалася в тісному співробітництво з європейськими шинними виробниками, свідченням чого є V-подібний симетричний протекторний малюнок. Він містить пять поздовжніх ребер відокремлених один від одного широкими дренажними канавками. Така будова забезпечує шині відмінну курсову стійкість на будь-якій швидкості. Чимало цьому сприяє і будова центральної частини протектора, яка складається з двох ребер, які за рахунок відсутності будь-яких розривів мають високу жорсткість і стійкість до динамічної деформації.

Прекрасні тягово-зчіпні властивості на снігу

Ще однією особливістю протекторного малюнка даної моделі є його блочне будова, аналогічне тому, що ми звикли бачити на зимових шинах провідних європейських виробників. Протектор містить безліч окремих блоків, що формують в процесі руху безліч різноспрямованих крайок зчеплення. Завдяки цьому шина демонструє впевнену поведінку на снігових покриттях. Крім цього в плечових зонах є велика кількість так званих «захвативателей снігу». Ці хрестоподібні канавки забезпечують додаткове зчеплення на снігу.

Відмінне зчеплення на льоду

Незважаючи на відсутність шипів WestLake SW608 демонструє непогані тягово-зчіпні властивості на зледенілих покриттях. Це стало можливим завдяки спеціальним ламелей хвилеподібною форми, що розташувався по всій поверхні протекторного малюнка. У процесі руху вони формують величезну кількість додаткових кромок зчеплення, які, розташовуючись в різних напрямках, дозволяють впевнено пересуватися по льоду.

Основні особливості WestLake SW608

- пять поздовжніх ребер в поєднанні з V-подібним розташуванням протекторних елементів забезпечують відмінну курсову стійкість, особливо на слизьких покриттях;
- велика кількість масивних блоків, завдяки чому шина демонструє хороші тягово-зчіпні властивості на снігу;
- швидкі і точні реакції на повороти керма за рахунок двох жорстких поздовжніх ребер, розташованих в центральній частині;
- хрестоподібні канавки в плечових зонах забезпечують додаткове зчеплення на снігу;
- хороше зчеплення на льоду, завдяки безлічі крайок, що формуються в процесі руху численними хвилеподібними ламелями.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі