0

Kingstar SW41 175/65 R14 82T (под шип)

Код товару: 264611

Наявність: немає на складі

1 251 грн


сума: грн.
Виробник :Kingstar
Модель :SW41
Ширина :175
Профіль :65
Діаметр :14
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :

SW41

Опис шини Kingstar SW41


Зимові автопокришки Kingstar SW41 відносять до класу фрикційних. Вони передбачені для використання на малолітражних легкових автомобілях. Однак у звязку з добре продуманим дизайном протектора і високоякісними гумовими сумішами ці шини чудово зарекомендували себе при використанні, як в міському режимі з асфальтовими і бетонними покриттями, так і при русі по грунтових дорогах.

Малюнок протектора

в даній моделі компанією було вирішено використовувати V-подібний рисунок протектора для створення результативного протівоводного або протівоснежного клина, що в значній мірі сприяє зниженню опору коченню. Центральне ребро шини Kingstar SW41 виконано у вигляді «ялинки». Воно забезпечує автомобілю прекрасну курсову стійкість. Добре продумана система організації канавок відмінно виводить воду з області плями контакту, пригнічуючи тим самим ризик аквапланування. У плечовій зоні шини розташовані великі шашки, метою використання яких стало підвищення поперечного зчеплення при виконанні будь-яких маневрів. При цьому використовується поперемінно малюнок великого і малого розмірів дозволяє в значній мірі знизити рівень шуму. Для підвищення зчеплення в умовах зледеніння, снігу або бруду фахівцями було вибрано Z-образне ламелирование, що разом з наявністю шипів дозволяє відмінно контролювати авто на будь-якій поверхні.

Гумова суміш

З огляду на те, що фрикційні шини повинні максимально «злипатися» з поверхнею, до складу гумової суміші цієї моделі автопокришок включили цілий ряд полімерних компонентів, що сприяють помякшенню самої гуми. Разом з монтуються всередину спеціальних пазів шипами шорстка поверхня, якій вдалося домогтися завдяки інноваційному складу гумової суміші, дозволяє відмінно тримати дорогу в найсуворіших умовах.

Основні особливості шини Kingstar SW41

- шини мають спрямований рисунок, тому їх монтаж слід проводити відповідно до вказівників маркування;
- добре продуманий малюнок протектора даної шини дозволяє автомобілю зберігати відмінну керованість на мокрих і засніжених дорогах, зберігати стійкість і поглинати шум;
- інноваційні розробки, які використовуються в приготуванні гумової суміші, дозволили домогтися ефекту шорсткою поверхні шини, що дозволяє гальмувати більш ефективно. Вони дають можливість шинам залишатися досить мякими при мінусових температурах.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі