0

Hifly Super 2000 175/70 R14C 95/93S

Код товару: 312139

Наявність: немає на складі

1 651 грн


сума: грн.
Виробник :Hifly
Модель :Super 2000
Ширина :175
Профіль :70
Діаметр :14
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :Пд (180 км / год)
Індекс навантаження (кг) :95 (690 кг) / 93 (650 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2023

Super 2000

Опис шини Hifly Super2000


Продукція, що випускається відомим і шанованим виробником вантажна літня шина Hifly Super2000 вигідно відрізняється від продуктів всесвітньо відомих брендів чудовим співвідношенням ціни і якості. Дана шина прекрасно підходить величезній кількості вантажівок невеликої вантажопідйомності, включаючи і мікроавтобуси.

Дизайн ненаправленного симетричного малюнка протектора дозволяє з упевненістю говорити про універсальність шини Hifly Super2000, яка прекрасно пристосована до доріг поганої якості.

У малюнку протектора був використаний ряд цікавих з технічної точки зору конструктивних рішень. Зокрема, розташовані в центральній частині протектора два поздовжніх ребра, по своїй мережі, являють собою два ряди окремих блоків трапецієвидної форми з круглений кутами. На поверхні кожного з цих блоків інженерами були розміщені Z-образні самоблокувалися ламелі, покликані підвищити жорсткість даних елементів протектора. Це дозволило істотно поліпшити тягово-зчіпні характеристики шини. Також слід зазначити, нерівномірний крок розміщення блоків, що забезпечило шині низьку гучність при русі без шкоди іншим її експлуатаційними характеристиками.

Ще однією відмінною рисою даної шини є широкі плечові зони з профілем, що забезпечує рівномірний розподіл по всій площі плями контакту зовнішнього навантаження. Це в значній мірі підвищило міцність всієї шини в цілому. Велика ширина плечових зон покликана додатково поліпшити зчеплення.

Основні особливості шини Hifly Super2000

- чудові показники зчеплення в будь-яких умовах, завдяки оптимізованому дизайну ненаправленного малюнка протектора;
- відмінні показники паливної економічності за рахунок зниженого опору кочення, забезпеченого жорсткою конструкцією плечових зон;
- впевнене подолання ділянок легкого бездоріжжя забезпечується двома рядами блоків, розташованих в центральній частині протектора.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі