0

Maxxis SS01 Presa Ice SUV 215/60 R17 96Q

Код товару: 274516

Наявність: немає на складі

2 387 грн


сума: грн.
Виробник :Maxxis
Модель :SS01 Presa Ice SUV
Ширина :215
Профіль :60
Діаметр :17
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :Q (160 км / год)
Індекс навантаження (кг) :96 (710 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2020

SS01 Presa Ice SUV

Опис шини Maxxis SS-01 Presa SUV


Шина Maxxis SS-01 Presa SUV - зимова модель, призначена для застосування на позашляховиках. В процесі розробки шини фахівці компанії постаралися врахувати можливі умови експлуатації і створили шину, що має оптимальними експлуатаційними властивостями.

Це нова фрикційна шина має новий тривимірний дизайн ламелей. Дана модель навіть при підвищених навантаженнях забезпечує жорсткість протекторних блоків, як при гальмуванні, так і при русі, за рахунок наявності взаімоблокірующіх характеристик тривимірної Y-образною системою ламелей.

У процесі виробництва шини використовувався спеціальний гумовий склад, який був спеціально розроблений для складних зимових умов. Шина Maxxis SS-01 Presa SUV забезпечує чудову керованість на будь-якому дорожньому покритті (крижаному або засніженому). Велика кількість поздовжніх і поперечних канавок, забезпечують швидке видалення води і снігу із зони контакту, а збільшити тягову силу в глибокому снігу дозволили бічні масивні грунтозацепи і великі протекторні блоки.

Розроблений за допомогою компютерного моделювання дизайн протектора забезпечує якісне зчеплення з дорожнім покриттям і підвищує керованість автомобіля. Широкий центральний ряд блоків на протекторі дозволив домогтися відмінної курсової стійкості. Вибираючи цю шину, ви зможете повністю контролювати ситуацію на дорозі, не залежно від погодних умов.

Основні особливості Maxxis SS-01 Presa SUV

- спеціально розроблений малюнок протектора дозволив домогтися максимальних експлуатаційних характеристик;
- унікальна гумова суміш зберігає еластичність гуми при перепадах температур і спільно з великою кількістю ламелей зменшують шумовий ефект;
- спеціально розроблена система ламелей дозволила добитися максимального зчеплення з дорожнім покриттям;
- оптимально розташовані блоки протектора підвищили самоочищення і керованість.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі