0

Altenzo Sport Comforter 275/40 ZR19 105W XL

Код товару: 275588

Наявність: немає на складі

2 554 грн


сума: грн.
Виробник :Altenzo
Модель :Sport Comforter
Ширина :275
Профіль :40
Діаметр :19
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :З (270 км / год)
Індекс навантаження (кг) :105 (925 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL

Sport Comforter

Опис шини Altenzo Sports Comforter


Компанія Altenzo займається виробництвом шин вже не перший рік. Вона активно співпрацює з багатьма американськими і європейськими виробниками автомобілів, покришок, дисків. Шини цієї компанії часто можна зустріти на спортивних автомобілях різних марок. Вони працюють на високих швидкостях в широкому температурному діапазоні. Автомобільні шини Altenzo Sport Comforter виробляються в Австралії. Вони відповідають за якістю всім міжнародним стандартам. Надійні і довговічні автомобільні шини компанії Altenzo серії Sport Comforter розраховані на літній сезон для легкових автомобілів.

Шини моделі Altenzo Sports Comforter розраховані на максимальну робочу швидкість в 270 км / ч. Це досить високий показник, який підходить для спортивних легких автомобілів і хороших доріг. Кожна шина витримує навантаження до 670 кг, тобто повний комплект з чотирьох шин здатний витримати практично 2,5 тонни.

Особливості шини Альтензо Спорт

Стандартна ширина профілю шини 225 мм. Спосіб герметизації, який застосовувався при виготовленні шин, безкамерний. Вони мають радіальну конструкцію. На всі шини Altenzo Sport Comforter поширюється гарантія від виробника. Вона триватиме один рік. Ви отримуєте гарантію, тільки якщо купуєте шини у офіційних представників компанії.

Спеціально розроблена конструкція шин і малюнок на протекторі забезпечують мінімальний рівномірний знос поверхні. Спеціальні канавки і жорсткі ребра забезпечують швидкий і надійне відведення води з плями контакту. Саме тому автомобіль себе впевнено почуває і на мокрій дорозі. Вони працюють в широкому температурному діапазоні. Спеціальні добавки в гумової суміші дозволяють їм залишатися пружними і еластичними навіть при нагріванні під час швидкого руху по дорозі. За рахунок такої структури на поворотах ви не відчуєте зносів і ковзання.

Показники роботи шини Altenzo Sports Comforter

Шина Altenzo Sport Comforter розроблена спеціально для роботи в високошвидкісному режимі. Вона розроблялася на замовлення австралійської компанії PDW. Це фірма займається виробництвом дисків для відомих спортивних автомобілів.

Унікальна конструкція шини гарантує високу якість управління, плавність руху автомобіля, відчуття комфорту на дорозі, впевненість на поворотах, відмінне зчеплення. Дані шини не тільки впливають на керованість автомобілем, його ходові характеристики, а й знижують витрату палива. Шини представляють величезний інтерес для виробників автомобілів на американському і європейському ринку. Вони активно просуваються на ринку спортивних автомобілів. Такі шини ідеально підійдуть для вашого автомобіля, якщо ви любите швидку їзду, гострі повороти, адреналін. Автомобільні шини Altenzo Sports Comforter забезпечать вам швидку, комфортну і безпечну їзду на спортивному автомобілі. Разом з ними ви оціните всі переваги швидкісної їзди. Всі технічні характеристики мають на увазі використання шин цього типу на хорошому дорожньому покритті.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі