0

Continental SportContact 6 275/45 R21 110Y XL MO1

Код товару: 379761

Наявність: на складі 4 шт.

10 316 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Continental
Модель :SportContact 6
Ширина :275
Профіль :45
Діаметр :21
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :Y (300 км / год)
Індекс навантаження (кг) :110 (1060 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Омологація :MO1
Посилення :XL
Країна виробник :Португалія
Рік виготовлення шин :2023

SportContact 6

Опис шини Continental ContiSportContact 6


Літня шина Continental ContiSportContact 6 MGT є версією оригінальної моделі, призначену для установки на автомобілі Maserati. Ключовими відмінностями від неї є типорозміри. В іншому вона практично нічим не відрізняється від «базової» версії, що є логічним продовженням попередньої моделі.

Оновлений компаунд

Одним з нововведень є оновлена гумова суміш, створена, як і у шини попереднього покоління, з використанням технології Black Chilli. Вона відрізняється кращою еластичністю робочого шару протектора, який завдяки цьому більш щільно облягає дрібні нерівності на поверхні дорожнього покриття, тим самим чіпляючись за нього набагато сильніше, ніж раніше.

При цьому здатність адаптуватися до безперервно змінюється дорожніх умов була збережена в повному обсязі. Вона забезпечується за рахунок взаємодії гумової суміші з дорожнім покриттям на атомарному рівні, використовуючи для цього слабкі електромагнітні сили. Це ще більше покращує зчіпні властивості, а крім того, надає шині надійне і прогнозоване поведінка.

Покращена чуйність

При розробці шини фахівці німецької компанії найбільше уваги приділили забезпеченню максимально швидких і точних реакцій на повороти керма. Для цього ними було використано, як раніше застосовувалися, так і нові технічні рішення. До перших належить асиметричний протекторний малюнок. Вибір на його користь обумовлений тим, що при проходженні поворотів в залежності від їх спрямованості на протекторі задіюються різні зони. Використання асиметричного малюнка дозволяє підвищити ефективність роботи цих ділянок.

Новим технічним рішенням, спрямованим на поліпшення оперативності управління, став брекер. У ньому зявився додатковий корд, виготовлений з Aralon 350, матеріалу, що представляє собою сплетені нитки з арамида і нейлону. Зовні все це схоже на сітку, яка закріплена поверх брекера. Така «підкладка» надає протектору високу стійкість до деформацій, завдяки чому шина залишається стабільною і стійкою на будь-якій швидкості.

Оптимальна передача поперечних сил

Крім асиметричного розташування елементів дизайн протекторного малюнка шини відрізняється обєднанням деяких з них в великі за площею групи. Йдеться про плечовій зоні з зовнішньої сторони протектора. Розташовані тут блоки зєднані між жорсткими перемичками, що обмежують їх рухливість відносно один одного. Причому частина з них розташовується ближче до центру малюнка. При маневруванні і проходженні поворотів впливають на цю ділянку протектора поперечні сили рівномірно розподіляються по всьому плямі контакту, забезпечуючи тим самим більш швидку їх передачу. В результаті шина демонструє дуже прозору зворотний звязок, а також швидкість і точність відгуків на повороти керма.

Основні особливості шини Continental ContiSportContact 6 MGT

- оновлений компаунд значно поліпшив зчіпні властивості, особливо на мокрому дорожньому покритті і при гальмуванні;
- додатковий гібридний корд брекера підвищив стабільність і стійкість шини на високій швидкості;
- обєднані в групи блоки «плечей» із зовнішнього боку протектора і в його центральній частині покращують оперативність управління, забезпечують прозору зворотний звязок.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі