0

Dunlop Sport BluResponse 185/60 R15 84H

Код товару: 305210

Наявність: немає на складі

2 800 грн


сума: грн.
Виробник :Dunlop
Модель :Sport BluResponse
Ширина :185
Профіль :60
Діаметр :15
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :84 (500 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Німеччина
Рік виготовлення шин :2024

Sport BluResponse

Опис шини Dunlop Sport BluResponse


Літня легкова шина Dunlop Sport BluResponse відрізняється практично ідеальним балансом між відмінними зчіпними характеристиками, паливною економічністю і зносостійкість. Саме забезпечення цих показників надавалося величезне значення при розробці цієї моделі. Ще однією її характерною особливістю є виключно широка застосовність. Дана шина пропонується в більш ніж півсотні різних типорозмірів для коліс з посадковим діаметром від 14 до 17 дюймів.

Відмінна ефективність на мокрій дорозі

Своїм чудовим зчіпних властивостях на мокрій дорозі ця модель багато в чому зобовязана двом складовим - асиметричному протекторному малюнку і особливому складу гумової суміші. Малюнок протектора Dunlop Sport BluResponse оснащений високопродуктивною дренажною системою, що складається з чотирьох дуже обємних поздовжніх канавок і безлічі поперечних каналів. При цьому в складі гумової суміші є особливе полімерне зєднання, що забезпечує більш надійне зчеплення на мокрому покритті.

Короткий гальмівний шлях

Дана шина відрізняється укороченим, в порівнянні з попередньою моделлю, гальмівним шляхом. Цього вдалося домогтися, завдяки збільшенню кількості протекторних блоків плечових зон. Сформовані таким чином додаткові кромки зчеплення забезпечують більш високу ефективність гальмування.

Чудові показники паливної економічності

У порівнянні з попередницею, у цій моделі опір кочення було знижено на 30%. Настільки значних результатів вдалося досягти, завдяки двом складовим - більш аеродинамічної формою шини і низьким рівнем нагріву під час руху.

Низький рівень шуму

їздовий комфорт є ще одним компонентом, яким при розробці шини було приділено особливу увагу. Англійські фахівці для боротьби з резонансними шумами використовували багатокрокове розташування всіх протекторних елементів.

Основні особливості шини Dunlop Sport BluResponse

- відмінне зчеплення незалежно від режиму руху та характеристик дорожнього покриття, завдяки асиметричному спрямованому малюнку протектора;
- низький рівень шуму, завдяки закритим канавок в плечових зонах, а також багатокроковому розташуванню протекторних елементів;
- короткий гальмівний шлях за рахунок численних довгих кромок, сформованих блоками плечових зон протектора;
- знижений опір кочення забезпечується аеродинамічної формою шини, низьким рівнем нагріву і жорстким поздовжнім ребром в центральній частині протектора.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі