0

Dunlop SP Winter Sport 4D 215/60 R17 96H

Код товару: 267434

Наявність: немає на складі

4 495 грн


сума: грн.
Виробник :Dunlop
Модель :SP Winter Sport 4D
Ширина :215
Профіль :60
Діаметр :17
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :96 (710 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Німеччина
Рік виготовлення шин :2022

SP Winter Sport 4D

Опис шини Dunlop SP Winter Sport 4D


Dunlop SP Winter Sport 4D - шина фрикційного типу, призначена для використання в зимових умовах. Новинка створена з використанням рядом інноваційних технологій, що робить її функціональні властивості найбільш практичними і ефективними. Це дозволяє зробити краще стійкість автомобіля на зимовій дорозі, а також поліпшити його керованість і надати водієві більшу впевненість в контролі ситуації на дорозі.

Особливості шини Dunlop SP Winter Sport 4D

Відмінною особливістю даної моделі, яка прийшла на зміну Dunlop SP Winter Sport 3D, є спеціально розроблена система 4D Sipe System. Вона являє собою додаткову ламель, яка зєднуючись з трьома іншими (використовувалися в попередній моделі шини) створює блок, що забезпечує найкращі зчіпні якості шини в точці контакту. Збільшення кількості ламелей дозволяє створити більше зачіпляються крайок. У свою чергу, така будова протектора шини забезпечує найкращі характеристики прискорення і гальмування автомобіля, як на крижаній, так і на засніженій поверхні. Крім того, технологія 4D дозволяє більш рівномірно розподіляти тиск, який чиниться на шини і тим самим покращувати керованість автомобіля навіть при їзді в екстремальних умовах.

Внутрішні частини блоків протектора мають пилкоподібний вид. Це дозволяє поліпшити прохідність автомобіля при їзді по пухкому снігу, а також зменшити гальмівний шлях. Крім того, такий дизайн надає шині додатковий естетично-привабливий вигляд.

Важливо відзначити і особливий функціональний склад гуми, в який включені особливі полімерні сполуки, що не дозволяють гумі «замерзати». Цей факт дозволяє використовувати шини Dunlop SP Winter Sport 4D навіть у найлютіші морози. Крім цього, полімерний склад має динамічну активність, яка дозволяє змінювати жорсткість шини залежно від температури навколишнього середовища. Тому дана модель прекрасно почуває себе, як на снігу, так і на мокрому асфальті. Склад полімеру дозволяє знизити опір коченню завдяки відведенню зайвої вологи з точки дотику до своїх достатків своїх пір.

Шина Dunlop SP Winter Sport 4D також має відмінний дизайн, який надає будь-якому автомобілю додатковий візуальний ефект «агресивності».

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі