0

Dunlop SP Winter Sport 3D 215/60 R16 99H XL

Код товару: 314017

Наявність: немає на складі

4 426 грн


сума: грн.
Виробник :Dunlop
Модель :SP Winter Sport 3D
Ширина :215
Профіль :60
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :99 (775 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Німеччина
Рік виготовлення шин :2023

SP Winter Sport 3D

Опис шини Dunlop SP Winter Sport 3D


Dunlop SP Winter Sport 3D - одна з кращих зимових нешипованих шин, розроблена для спортивних автомобілів, купе і седанів з великим діаметром колісних дисків. Японські шини демонструють прекрасні показники на сухому, мокрому і покритим снігом асфальті в будь-кліматичні умови.

Автомобільна зимова шина Dunlop SP Winter Sport 3D володіє спеціальним складом гумової суміші, що дозволяє зберігати мякість шини при будь-яких негативних температурах. Спрямований малюнок протектора у поєднанні з дренажними канавками дозволяє ефективно справляючись з ризиком виникнення аквапланування і допомагає більш ефективно керувати автомобілем на мокрому асфальті. До відмітних особливостей даної моделі шини варто віднести наявність трьох різних типів ламелей, що впливають на керованість автомобіля в трьох різних зонах контакту. Ламелі вбирають вологу з під плями контакту, зберігаючи мякість шини на всьому протязі її використання. Центральний блок протектора, всипаний ламелями, відповідає за розгін і гальмування на снігу і льоду. Боковини шини Dunlop Winter Sport 3D відповідають за стабільність управління та зчеплення. Структура шини Dunlop SP Winter Sport 3D включає подвійний сталевий ремінь (технологія JLB), що оптимізує тиск в шині і розподіляє його рівномірно для кращого зчеплення.

Шини Dunlop SP Winter Sport 3D були протестовані в найсуворіших північних умовах і отримали визнання SSS (Severe Snow Service) вимог.

Особливості шини Dunlop SP Winter Sport 3D

- величезна кількість ламелей;
- відповідність вимог SSS ;
- прекрасні показники на всіх зимових ділянках дороги;
- можливість використання при найнижчих температурах.

Нешипована шина від Dunlop неодноразово ставала хітом зимових продажів і за короткий час домоглася визнання власників . Вітчизняні та зарубіжні автомобільні видавництва позитивно оцінюють гідності японської шини.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі