0

Dunlop SP Street Response 185/60 R14 82T

Код товару: 259186

Наявність: немає на складі

2 400 грн


сума: грн.
Виробник :Dunlop
Модель :SP StreetResponse
Ширина :185
Профіль :60
Діаметр :14
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Польща
Рік виготовлення шин :2021

SP StreetResponse

Опис шини Dunlop SP Street Response


Літні шини від відомого світового виробника Dunlop моделі SP Street Response застосовуються для легкових авто. Вони сконструйовані так, щоб найбільш ефективно відводити воду з місця контакту поверхні шини в дощ і сльота, відмінно працюють в широкому температурному діапазоні. Спеціальні поздовжні і поперечні канавки забезпечують надійну самоочітскі блоків протектора, а також комфортне переміщення в автомобілі.

Спеціальні нововведення в шинах від Dunlop

Підвищена дренажна здатність шини Dunlop SP Street Response забезпечується глибокими і широкими поздовжніми і поперечними виїмками на поверхні протектора. Дана розробка дозволяє легко видалити воду із зони контакту шини з дорожнім покриттям, звільнитися від бруду. Також спеціальна форма канавок дозволяє поліпшити керованість автомобіля на дорозі, як в прямому переміщенні, так і на поворотах. У плечовій зоні є канавки у формі букв L або Z. Таке розташування і форма дозволяють досягти ефективного мякого розгону і гальмування автомобіля в режимі «спорт».

Особливості моделі SP Street Response

Виробники стверджують, що шини Dunlop SP Street Response виготовлялися для маневрених невеликих міських авто, які, перш за все, повинні легко і чітко керуватися, а також економно витрачати паливо. Це відбивається і в назві моделі. Перед творцями стояло наступне завдання - створити шину, яка буде легко керована в суху погоду, забезпечить хороше зчеплення з дорожнім покриттям на мокрій дорозі, буде мати мінімальний рівень опору коченню, а також надійно захистить від аквапланування.

Так як шина вийшла в світ в лютому 2010 року, то вона в ній збереглися всі наявні до цього розробки, які зєдналися з інноваційними технологіями нового покоління. Загальний набір нових технологій зявився в єдиному комплекті під назвою TouchTechnology - це і специфічна конструкція протектора MultiRadiusTread Technology, оригінальний малюнок на поверхні протектора, а також специфічна суміш гуми на основі полімерів і силики.

Робочі показники Данлоп Стріт Респонс

Розробники Dunlop стверджують, в основі малюнка на поверхні шини Dunlop SP Street Response лежить 10 радіусів, які дають можливість водієві контролювати тиск в покришці, а також розподілити наявну навантаження на протекторі. Технологія Multi Radius Tread Technology підвищує показники експлуатації шини на прямій дорозі і поворотах. Тиск в зоні контакту з дорожнім покриттям. Поєднання всіх факторів веде до збільшення терміну експлуатації шин, а також до збільшення зносостійкості.

Асиметричний малюнок протектора дозволяє водієві комфортно себе почувати на сухому і мокрому дорожньому покритті. Шина забезпечує надійність зчеплення з поверхнею, чіткість і плавність управління.

Переваги моделі Dunlop SP Street Response

Шини компанії Dunlop моделі SP Street Response для позашляховиків мають ряд переваг, які виділяють дану модель серед ряду аналогічних. Перш за все, наявність широких і глибоких поперечних канавок забезпечує швидке виведення рідини з-під шини, а також зниження аквапланування і збільшення плями контакту.

Оптимізація управління в мокру дощову погоду забезпечується комбінацією канавок в різному напрямку, які знаходяться в центральному ребрі.

Мякий і швидкий розгін і гальмування підтримуються використанням спеціальних виїмок в формі букв "L" і "Z" в плечовій зоні.

Для створення поверхні шин використовувалася технологія 10 радіусів, в той час як більшість виробників застосовують тільки 3 радіуса.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі