0

Dunlop SP Sport MAXX 050 225/50 R18 95V

Код товару: 403617

Наявність: на складі 4 шт.

5 101 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Dunlop
Модель :SP Sport MAXX 050
Ширина :225
Профіль :50
Діаметр :18
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :95(690кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Японія
Рік виготовлення шин :2022

SP Sport MAXX 050

Опис шини Dunlop Sp Sport Maxx 050


Шина Dunlop Sp Sport Maxx 050 представник останнього покоління шини «SP Sport Maxx», що має велику кількість різних нагород. В процесі проектування шини застосовувалися розробки, які використовуються при виготовленні спортивних спеціалізованих шин.

Особливістю даної шини є застосування спеціального кевларового волокна, розташованого в зоні посадки на диск шини. Дане рішення дозволило підвищити жорсткість боковини, зробивши її стійкою до натягнення, розриву, нагріванню, при цьому забезпечується прекрасний контроль проходження поворотів, впевнену і швидкий зворотній звязок і підвищену чіткість управління.

Гумова суміш протектора має спеціальні компоненти з наночастинками, які використовуються в автоспорті. Нанотехнології, що застосовуються в шині Dunlop Sp Sport Maxx 050, дозволили на багато підвищити показники по гальмуванню і зчепленню на дорожньому покритті, збільшити еластичність шини і її зносостійкість. Спеціально створений малюнок протектора дозволив домогтися оптимального балансу між усіма експлуатаційними характеристиками.

Центральне ребро шини дозволило добитися чіткості управління, а бічні масивні блоки забезпечують упевнений рух при проходженні поворотів. У даній шині втілені всі новітні технології, тому вона не тільки відповідає всім стандартам якості, а й має кращі експлуатаційні характеристики. Дана шина стане відмінним доповненням до вашого автомобіля і доставить справжнє задоволення від керування ним.

Основні особливості шини Dunlop Sp Sport Maxx 050

- Спеціальний малюнок протектора, що поєднується з подвійними гідро-канавками, максимально швидко відводить із зони контакту воду. Для підвищення зчеплення на сухій поверхні додана центральна доріжка.
- Курсова стабільність досягається в результаті застосування гібридного безфланцевого каркаса, який забезпечує підвищену пляма контакту і оптимальну щільність прилягання.
- Мінімальний рівень шуму досягнутий в результаті використання новітніх технологій by-pass.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі