0

Dunlop SP Sport 270 235/55 R18 99V

Код товару: 261158

Наявність: немає на складі

4 640 грн


сума: грн.
Виробник :Dunlop
Модель :SP Sport 270
Ширина :235
Профіль :55
Діаметр :18
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :99 (775 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Японія
Рік виготовлення шин :2023

SP Sport 270

Опис шини Dunlop SP Sport 270


Літня легкова шина Dunlop SP Sport 270 є одним з високотехнологічних продуктів англійської шинного гіганта зі 120-річною історією. Шина призначена для потужних легкових автомобілів підвищеної прохідності і відрізняється прекрасним набором експлуатаційних і споживчих якостей. Саме ця шина використовується для комплектації багатьма відомими виробниками автомобілів.

Протектор шини побудований по модному нині пятиреберний дизайну і складається з пяти основних функціональних елементів - трьох розташованих в центральній частині протектора поздовжніх ребер і двох плечових зон.

Центральне ребро за рахунок своєї цільної і жорсткої конструкції покликане забезпечити шині Dunlop Sp Sport 270 прекрасну курсову стійкість і стабільність поведінки при русі на високій швидкості в поєднанні низьким часом реакції на поворот керма.

два поздовжніх ребра, також розташованих в центральній частині протектора відрізняються оригінальною конструкцією, що складається з окремих блоків трикутної форми. Таке рішення забезпечило цим елементам протектора необхідну для високошвидкісної шини жорсткість у поєднанні з прекрасними тягово-зчіпних показниками і низьким опором кочення.

Плечові зони протектора були також посилені з урахуванням руху на високій швидкості по дорогах з твердим покриттям. Зокрема, для забезпечення стабільності і надійності поведінки при проходженні поворотів, а також для боротьби з нерівномірним зносом плечові зони протектора мають закруглений профіль.

Основні особливості шини Dunlop Sp Sport 270

- S-подібний дизайн ненаправленного симетричного малюнка протектора шини забезпечує прекрасні тягово-зчіпні характеристики в будь-яких дорожніх умовах;
- Жорстке центральне ребро, за рахунок якого забезпечується прекрасна курсова стійкість в поєднанні з високою оперативністю управління;
- Низький опір кочення, завдяки оптимізованої конструкції центральній частині протектора;
- Велика площа плями контакту, забезпечується особливою формою і розміщенням блоків в центральній частині протектора, а також завдяки посиленій конструкції плечових зон.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі