0

Dunlop SP Sport 01 255/55 R18 109H XL DSST *

Код товару: 278612

Наявність: на складі 4 шт.

5 264 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Dunlop
Модель :SP Sport 01
Ширина :255
Профіль :55
Діаметр :18
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :109 (1030 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Омологація :*
RunFlat :RunFlat
Посилення :XL
Країна виробник :Німеччина
Рік виготовлення шин :2023

SP Sport 01

Опис шини Dunlop SP Sport 01


Літня легкова шина Dunlop SP Sport 01 адресована водіям, які віддають перевагу агресивний стиль водіння. При цьому практично не має значення марка і модель автомобіля, оскільки ця модель випускається в виключно широкому асортименті типорозмірів діаметром з 14 по 21 дюйм.

Для цієї шини фахівці компанії розробили абсолютно новий асиметричний малюнок протектора, який отримав назва Tri-AreaTread. Як випливає з назви, протекторний малюнок складається з трьох функціональних зон, кожна з яких призначена для вирішення певної задачі. Таке конструктивне рішення покликане забезпечити оптимальний баланс експлуатаційних характеристик при русі в різних дорожніх умовах.

Центральна частина протектора Dunlop SP Sport 01 зайнята чотирма поздовжніми ребрами, які відрізняються цільної, а тому жорсткою конструкцією. За рахунок цього, шина демонструє виняткову стабільність при русі навіть на дуже високій швидкості.

Плечова зона протектора, розташована з його внутрішньої сторони, в основному виконує дренажну функцію, забезпечуючи високу стійкість до аквапланування. Саме ця частина протектора оснащена так званими «гідролопастямі», тобто системою дренажних каналів, форма яких нагадує лопаті. Їх вигнута форма перешкоджає виникненню завихрень в потоках води, що збільшує швидкість її проходження по цих каналах.

Зовнішня сторона протекторного малюнка складається з роздільних блоків. Їх гострі кромки сприяють збільшенню ефективності гальмування, особливо на слизькій дорозі.
Ще одним нововведенням зявився додатковий шар каркаса з нейлонових волокон, намотаних за безшовною технологією. Цей шар забезпечує за рахунок стабільності форми шини більш рівномірний розподіл зовнішнього тиску по плямі контакту, що не тільки дозволило добитися більш впевненої поведінки на високій швидкості, але і ефективно запобігає виникненню нерівномірного зносу.

Основні особливості шини Dunlop SP Sport 01

- Унікальний протектор Tri-AreaTread забезпечує ідеальних баланс експлуатаційних характеристик незалежно від дорожніх умов;
- Виняткова стійкість до аквапланування, завдяки особливій формі дренажних каналів в плечовій зоні протектора;
- Чотири жорстких поздовжніх ребра, за рахунок чого шина демонструє виняткову стабільність поведінки при русі навіть на дуже високій швидкості.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі