0

Kumho Solus KL21 265/70 R18 114T

Код товару: 300887

Наявність: немає на складі

2 559 грн


сума: грн.
Виробник :Kumho
Модель :Solus KL21
Ширина :265
Профіль :70
Діаметр :18
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :114 (1180 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :В'єтнам
Рік виготовлення шин :2019

Solus KL21

Опис шини Marshal KL21


Літня шина Marshal KL21 є оптимальним вибором для будь-якого позашляховика. Вона в собі прекрасно поєднує кращі позашляхові якості та комфорт від легкових шин. Щоб цього домогтися фахівці використовували новітні технології та сучасні матеріали. При створенні шини використовувалася нова гумова суміш і оптимізований протекторний малюнок. По закінченню виробництва шина піддається ґрунтовному контролю якості, тому відповідає всім світовим стандартам.

Новий склад гумової суміші

При розробці складу гумової суміші фахівці намагалися домогтися оптимального поєднання стійкості до зношування і підвищеної еластичності. За рахунок застосування нових компонентів їм вдалося цього добитися. Підвищений вміст силіки дозволило збільшити еластичність гуми. Завдяки цьому шина отримала прекрасні зчіпні якості з будь-дорожньою поверхнею. Також це дозволило підвищити відновні властивості протектора Marshal KL21, що позитивно позначилося на комфортності руху і знизило навантаження на елементи підвіски. Оптимально підібране кількість кремнію не погіршить еластичність гуми, а підвищило зносостійкі якості протектора. Це дозволило збільшити пробіг шини при будь манері їзди. Нові добавки зменшили опір коченню, що зменшило витрату палива і знизило кількість викидів забруднюючих речовин.

Універсальний протекторний малюнок

При створенні даної шини використовувався універсальний протекторний малюнок, який забезпечує відмінні ходові якості на будь-якій дорожній поверхні . Центральне безперервне ребро підвищує стійкість при прямолінійному русі, прискорюючи зворотний звязок. Великі блоки в бічній зоні, забезпечують надійний захист від пошкоджень і прекрасну стійкість при різних маневрах. Чотири глибоких водовідвідних каналу відмінно справляються зі своїм завданням, швидко виводять воду з плями контакту, зводячи до мінімуму появу аквапланування. Вся поверхня шини покрита дрібними насічками і розрізами, які підвищують зчеплення з мокрою дорожньою поверхнею і знижують шум при русі.

Шина дозволяє повністю контролювати керування автомобілем на будь-якій дорожній поверхні, забезпечуючи максимально комфортну їзду.

Основні особливості шини Marshal KL21

- нова гумова суміш дозволила підвищити зчіпні характеристики на мокрій дорожній поверхні і збільшила термін експлуатації протектора;
- універсальний протекторний малюнок забезпечив відмінні ходові якості і звів до мінімуму можливість появи ефекту аквапланування;
- зменшене опір коченню забезпечило економію палива при русі і знизило забруднення навколишнього середовища.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі