0

Kormoran Snow 195/65 R15 95T XL

Код товару: 328936

Наявність: на складі 10 шт.

2 301 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Kormoran
Модель :Snow
Ширина :195
Профіль :65
Діаметр :15
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :95(690кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Сербія
Рік виготовлення шин :2023

Snow

Опис шини Kormoran Snow


Зимова шина Kormoran Snow призначена для легкових автомобілів різних класів. Широка застосовність досягається асортиментом з декількох десятків типорозмірів для коліс діаметром від 15 до 18 дюймів. Розроблено в Michelin спеціально для дочірніх торгових марок французького концерну. Характеризується підвищеною надійністю в складних дорожніх умовах і яскраво вираженими паливозберігаючими властивостями.

"Мікро-ребра" всередині дренажних каналів

В шині використовується кілька нестандартних технічних рішень. Одним з них є так звані "мікро-ребра" всередині поздовжніх дренажних канавок в центральній частині. Ці елементи додатково підсилюють зчіпні властивості на снігу, утворюючи численні гострі грані.

Збільшена щільність ламелей

Протекторний малюнок характеризується підвищеною щільністю вузьких прорізів. Сумарно вони утворюють кілька тисяч дуже гострих граней, якими шина надійно чіпляється за слизьке покриття. Поперечне розташування цих елементів забезпечує їй відмінну ефективність при прискоренні і уповільненні.

Стійкість до слешпленнінгу

Відмінною особливістю шини є підвищена надійність в складних дорожніх умовах. Багато в чому вона досягається за рахунок збільшеної кількості і внутрішнього обсягу дренажних канавок. Ті з них, які розташовані в центральній частині спрямовані проти руху за рахунок чого у протектора є можливість використовувати для відводу води і її суміші зі снігом силу обертання. Це багаторазово підсилює стійкість до аквапланування і слешпленнінгу.

Основні особливості моделі Kormoran Snow

- "мікро-ребра" всередині центральних дренажних канавок підсилюють зчеплення на снігу;
- підвищена щільність розташування ламелей забезпечує надійне поведінку на льоду;
- широкі і спрямовані проти руху дренажні канавки в центральній частині перешкоджають слешпленнінгу.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі