0

Cordiant Snow Cross 195/65 R15 91T (шип)

Код товару: 307168

Наявність: немає на складі

1 540 грн


сума: грн.
Виробник :Cordiant
Модель :Snow Cross
Ширина :195
Профіль :65
Діаметр :15
Сезон :зимова
Шиповка :шип
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :91 (615 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Росія
Рік виготовлення шин :

Snow Cross

Опис шини Cordiant Snow Cross


Зимова шина Cordiant Snow Cross користується популярністю у власників різних легкових автомобілів. При створенні даної моделі фахівці врахували всі побажання споживачів, і основний упор зробили на підвищену стійкість і керованість. Домогтися цих якостей допомогли новітні технології. Ретельний контроль якості дозволив звести до мінімуму ризик потрапляння бракованих партій споживачеві і забезпечив повну відповідність усім заявленим характеристикам.

Унікальна технологія SNOW-COR створення протектора

Спрямований протекторний малюнок має незвичайний дизайн - розбіжні промені з центру. Даний малюнок Cordiant Snow Cross швидко видаляє з протектора сніг і воду, забезпечуючи відмінне самоочищення, запобігаючи ризик слешпленінга. Закрите ребро в центрі протектора швидко розрізає сніг, а розкриваються в плечовій зоні канавки підвищують зчіпні характеристики з дорожньою поверхнею. Спеціальні поперечні канали і витягнуті блоки створюють замкнуті порожнини, скорочуючи до мінімуму гальмівний шлях на будь-якій поверхні. Велике число z-образних ламелей утворюють досить гострі грані, за рахунок цього досягнуто відмінне зчеплення на ожеледиці. Якірний двухфланцеві шип, що має форму сніжинки (сердечник виготовлений з твердого матеріалу) запобігає пробуксовку коліс при прискоренні.

Двошарова конструкція шини

Використовувана двошаровий конструкція протектора дозволила підвищити ходові якості шини. Верхній шар виготовлений з більш мякої гуми, за рахунок цього вдалося підвищити зчіпні характеристики. Внутрішній більш жорсткий шар дозволив більш рівномірно розподілити тиск всередині протектора, запобігаючи нерівномірний знос і підвищуючи стійкість.

Гумова суміш COR-FIX®

Використання оновленої гумової суміші COR-FIX® з вмістом нової силики дозволило підвищити відновні властивості протектора і поліпшити зчеплення з крижаною поверхнею. Застосовуваний кремній збільшив термін експлуатації протектора, так як підвищив зносостійкі якості гуми.

Основні особливості шини Cordiant Snow Cross

- відмінна керованість і стійкість забезпечується новим протекторним малюнком;
- поліпшене зчеплення з будь-якою дорожньою поверхнею вдалося отримати за рахунок використання нової гумової суміші і унікальної системи ламелей;
- тривалий термін експлуатації отримано в результаті збільшення глибини малюнка і використання кремнію в гумовій суміші.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі