0

Falken Sincera SN-828 215/65 R15 96T

Код товару: 353167

Наявність: немає на складі

1 441 грн


сума: грн.
Виробник :Falken
Модель :Sincera SN-828
Ширина :215
Профіль :65
Діаметр :15
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :96 (710 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий

Sincera SN-828

Опис шини Falken Sincera SN-828


Автомобільна шина Sincera SN-828 - яскравий представник лінійки моделей відомого бренду Falken (японська компанія Ohtsu Tire and Rubber Co.).

Продукція японського виробництва - і це як аксіома - завжди цінувалася за якість. Що стосується моделі Falken Sincera SN-828, то вона за визначенням не може ставитися до неякісним виробам, тим більше, якщо врахувати той факт, що виробник входить до складу промислового конгломерату Sumitomo Rubber Industries, що випускає знамениті покришки Dunlop і Goodyear.

Популярність SN-828 серед російських автолюбителів досить висока, і це закономірно, так як в плані цінової доступності (співвідношення ціна / якість), модель зараховується до бюджетних, а за рівнем якості шина витримує жорстку конкуренцію з більш дорогими виробами. Про популярність моделі красномовно свідчить і великий асортимент типорозмірів шин в модельному ряду - більше 20.

Нетрадиційне мислення японських конструкторів завжди вражає уяву, і в цьому плані шина Falken Sincera SN-828 не є винятком. Особливо цікавий підхід розробників до конструкції протектора, що дозволяє значно збільшити термін служби шини. І тут все залежить лише від моторності власника. Спеціальні датчики візуального контролю, так звані «очі Falken», підказують, коли необхідно поміняти шини місцями (переставити з одного боку на іншу). Ці «очі» - спеціальні виступи-пухирці на блоках протектора. Якщо шина нова, то датчики круглі, а коли знос протектора досягає 1/3, вони стають квадратними. В цьому випадку рекомендується провести перестановку. В кінцевому підсумку пухирці повністю зникають, що свідчить про закінчення рекомендованого терміну експлуатації.

Японці завжди відрізнялися дбайливим ставленням до сировинних ресурсів, а також до екологічної безпеки продукції, що виробляється. Використання силіконових каучуків і ретельний контроль вмісту канцерогенних ароматичних сполук в складі сировини в повній мірі гарантують високий рівень екологічної безпеки. Силікон, крім того, ефективно «працює» в плані опору ковзанню на мокрих ділянках дороги.

Основні особливості шини Falken Sincera SN-828

- Оптимальне співвідношення ціни і якості;
- Стабільність динамічних і швидкісних характеристик автомобіля;
- Знижений рівень шуму;
- Екологічна безпека;
- Наявність засобів візуального контролю зносу;
- Тривалий термін експлуатації.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі