0

Tigar Sigura Stud 175/70 R14 84T (под шип)

Код товару: 264689

Наявність: немає на складі

1 901 грн


сума: грн.
Виробник :Tigar
Модель :Sigura Stud
Ширина :175
Профіль :70
Діаметр :14
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :84 (500 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Сербія
Рік виготовлення шин :2022

Sigura Stud

Опис шини Tigar Sigura Stud


Зимова шипована шина Tigar Sigura Stud, що випускається відомим сербським виробником, призначена для широкого спектру легкових автомобілів малого та середнього класу. Дана модель випускається більш ніж двох десятках найбільш популярних типорозмірах, починаючи від 175 / 70R13 і закінчуючи 205 / 55R16. При цьому в деяких типорозмірах дана модель виробляється в нешиповані варіанті.

Протектор цієї моделі сербські шинники оснастили найбільш популярним в наші дні V-образним малюнком, придавшим шині цілий ряд істотних переваг. При цьому дизайн даної шини відрізняється мінімалізмом і лаконічністю, що дозволило утримати вартість кінцевого продукту на цілком демократичному рівні.

Протектор шини Tigar Sigura Stud в своєму розпорядженні всього лише чотирма поздовжніми ребрами, включаючи дві плечові зони. Малюнок з V-подібним дизайном дозволив забезпечити велику площу контакту, а також стабільність розміру плями контакту незалежно від умов руху. За рахунок цього технічного рішення вдалося досягти не лише прекрасного зчеплення на сухому покритті, але і знизити ймовірність появи нерівномірного зносу, що призводить до зменшення терміну служби шини. Крім того, V-подібний рисунок протектора забезпечив прекрасну ефективність розгону і гальмування, особливо на слизькому покритті.

У центрі протектора сербськими інженерами були розміщені два широких поздовжніх ребра, що представляють по своїй суті два ряди окремих блоків, відрізняються великою висотою і масивністю. При цьому всі блоки забезпечені S-образними ламелями, які формують додаткові кромки, ефективно протикаючих плівку води, що дозволяє забезпечити більш надійне зчеплення зі слизьким покриттям. Крім того, масивність і велика висота протекторних блоків дозволяє шині більш впевнено вести себе в глибокому снігу.

Основні особливості Tigar Sigura Stud

- V-подібний дизайн протекторного малюнка забезпечує прекрасне зчеплення на засніженому і зледенілому покритті;
- Хороша прохідність по глибокому снігу за рахунок великої висоти і розмірів протекторних блоків;
- 6-рядне шипування і безліч S-образних ламелей, завдяки чому забезпечується відмінне зчеплення при русі по льоду;
- Чудова стійкість до аквапланування за рахунок оптимального кута нахилу діагональних канавок, безлічі поперечних каналів, а також великої глибини протекторного малюнка.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі