0

Pirelli Scorpion Zero 285/35 R22 106W Т0 PNCS

Код товару: 412151

Наявність: немає на складі

11 591 грн


сума: грн.
Виробник :Pirelli
Модель :Scorpion Zero
Ширина :285
Профіль :35
Діаметр :22
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :З (270 км / год)
Індекс навантаження (кг) :106 (950 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Омологація :Т0
Посилення :XL
Країна виробник :Мексика
Рік виготовлення шин :2022

Scorpion Zero

Опис шини Pirelli Scorpion Zero


Продукція, що випускається одним зі світових лідерів шинної індустрії всесезонна легкова шина Pirelli Scorpion Zero адресована власникам потужних позашляховиків останнього покоління. Про це недвозначно натякає невелика кількість типорозмірів від 235 / 60R18 103V до 295 / 40R21 111V XL, а також індекси швидкості - V і Y.

S-подібний дизайн симетричного ненаправленного малюнка протектора відрізняється великою оригінальністю. Якщо уважно придивитися до центральної частини протектора, то можна розгледіти латинську букву «Z», сформовану формою і розташуванням елементів в цій частині протектора. Це рішення зробило дизайн шини стильним і агресивним, що не завдавши при цьому ніякої шкоди основними експлуатаційними характеристиками шини, які у даній моделі, до слова сказати, знаходяться на дуже високому рівні.

Якщо повернутися до технічної складової, то малюнок протектора шини складається з двох центральних поздовжніх ребер і двох плечових зон. Кожне з ребер Pirelli Scorpion Zero, розташованих поздовжньо в центральній частині протектора складається з безлічі масивних блоків, форма яких, як було сказано раніше, нагадує латинську букву «Z». Разом з досить великою відстанню між блоками дане рішення забезпечило шині прекрасне зчеплення не тільки на шосейній дорозі, але і при русі по таким нестійких грунтів, як пісок, гравій і глина. Посилені плечові зони, розділені на масивні блоки, додатково підвищують показники прохідності.

Ще однією відмінною особливістю даної шини є три або чотири (в залежності від типорозміру) поздовжні канавки, які виконують дві функції. По-перше, ці канавки швидко і ефективно видаляють воду із зони контакту, а по-друге, сприяють самоочищення протектора від сторонніх предметів, що підвищує прохідність шини.

Основні особливості Pirelli Scorpion Zero

- унікальний дизайн S-образного симетричного ненаправленного малюнка протектора шини, центральні блоки якого нагадують своєю формою букву «Z».
- відмінні показники зчеплення на будь-яких типах покриття, включаючи бруд, пісок, глину і гравій, завдяки масивним блокам в центральній частині і плечових зонах протектора;
- високий опір акваплануванню за рахунок високоефективної роботи водовідвідної системи шини.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі