0

Pirelli Scorpion Zero Asimmetrico 255/55 R18 109H XL AO

Код товару: 300428

Наявність: немає на складі

3 917 грн


сума: грн.
Виробник :Pirelli
Модель :Scorpion Zero Asimmetrico
Ширина :255
Профіль :55
Діаметр :18
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :109 (1030 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Омологація :ДО
Посилення :XL
Країна виробник :Великобританія
Рік виготовлення шин :2021

Scorpion Zero Asimmetrico

Опис шини Pirelli Scorpion Zero Asimmetrico


Продукція, що випускається одним з найвідоміших у всьому світі італійським виробником річна легкова шина Pirelli Scorpion Zero Asimmetrico адресована автовласникам потужних позашляховиків і пікапів, експлуатація яких проходить переважно на твердих покриттях. Відмінною рисою даної моделі є форма розташованих в центральній частині протектора блоків, яка нагадує латинську букву «Z». Шина випускається в 15 популярних типорозмірах, починаючи від 235 / 55R17 до 295 / 30ZR22, що передбачає прекрасну застосовність до більшості існуючих автомобілів підвищеної прохідності.

Ключовою особливістю спрямованого малюнка протектора даної шини є асиметричний дизайн, що, власне , і відображено в її назві. У самому центрі протектора італійськими шинними інженерами було розміщено широке поздовжнє ребро, яке забезпечує не тільки чудову курсову стійкість та ефективне гальмування, але сприяє рівномірному зносу протектора, що істотно продовжує термін служби шини Pirelli Scorpion Zero Asimmetrico. Якщо враховувати плечові зони, то малюнок протектора налічує 5 ребер, чим забезпечується чудова курсова стійкість і висока жорсткість протектора. В результаті цього технічного рішення шина демонструє відточені реакції і надійну керованість при швидкісному русі.

Що стосується вище згаданих Z-образних блоків, розташованих в центральній частині протектора, то, як виявилося, це рішення призвело до поліпшення тягово -сцепних показників і ефективності гальмування на різних типах покриття.

Основні особливості Pirelli Scorpion Zero Asimmetrico

- унікальні Z-образні блоки забезпечують прекрасне зчеплення на різних типах покриття;
- жорстка конструкція центрального поздовжнього ребра сприяє більш рівномірному зносу протектора, що продовжує термін служби шини;
- чудова керованість і курсова стійкість за рахунок 5-реберного асиметричного дизайну спрямованого малюнка протектора шини;
- висока жорсткість плечових зон привнесло в характер керованості спортивні риси.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі