0

Uniroyal Rallye 550 185/55 R14 80H

Код товару: 345316

Наявність: немає на складі

1 051 грн


сума: грн.
Виробник :Uniroyal
Модель :Rallye 550
Ширина :185
Профіль :55
Діаметр :14
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :80 (450 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Португалія
Рік виготовлення шин :

Rallye 550

Опис шини Uniroyal Rallye 550


Шина Uniroyal Rallye 550 - це остання розробка Uniroyal (концерн Continental), яка призначена для легкових автомобілів. Всі шини цього виробника славляться відмінним опором акваплануванню і мінімальним гальмівним шляхом на вологому дорожньої поверхні.

У процесі розробки шини фахівці особливу увагу приділили саме підвищеної керованості при русі на великих швидкостях в будь-яку погоду. Цього вдалося досягти за рахунок застосування новітніх розробок шинної індустрії. Спеціально розроблений протекторний малюнок має оптимально підібрані елементи, забезпечуючи прекрасне управління і стійкість. Шина гарантує прекрасне зчеплення з будь-якою дорожньою поверхнею. Крім привабливого вигляду, радіальні ламелі підвищують зчеплення і тягу на вологих дорожніх покриттях. При розробці гумової суміші використовувалися спеціальні добавки, що підвищують зчеплення і зносостійкість. За рахунок унікального малюнка протектора і спеціальних добавок шина Uniroyal Rallye 550 відмінно себе веде навіть у сильний дощ, дозволяючи водієві повністю бути впевненим в поведінці автомобіля.

Масивні плечові блоки захищають не тільки шину від зовнішніх пошкоджень, але також забезпечують прекрасну бічну стійкість. Радіальні плечові борозенки шини забезпечують рівномірний знос і підвищують тягу і зчеплення. Центральний ряд блоків забезпечує впевнену курсову стійкість і швидку зворотний звязок. Особливу увагу також було приділено безпеці і надійності, тому шина має посилений спеціальний каркас, виготовлений з міцного корду. Величезна кількість ламелей забезпечують підвищене зчеплення і зводить до мінімуму звуковий ефект при їзді. Весь процес виготовлення шини повністю контролюється, тому вона відповідає всім світовим стандартам і популярна серед любителів швидкісної їзди.

Основні особливості Uniroyal Rallye 550

- підвищений рівень опору акваплануванню отриманий за рахунок унікального протекторного малюнка, що має форму "двойной- V" і концептуального контуру, який забезпечує оптимальний дренаж води;
- короткий гальмівний шлях на мокрому дорожньому покритті отриманий за рахунок гумової суміші з підвищеним вмістом кремнію і силики, a також незвичайного малюнку протектора;
- мінімальний рівень шуму при русі і більш комфортне водіння досягнуто за рахунок великого числа ламелей і оптимізованої геометрії протектора.

Читати далі Сховати