0

Pirelli PZero Asimmetrico 205/50 R15 86W

Код товару: 362089

Наявність: немає на складі

1 726 грн


сума: грн.
Виробник :Pirelli
Модель :PZero Asimmetrico
Ширина :205
Профіль :50
Діаметр :15
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :З (270 км / год)
Індекс навантаження (кг) :86 (530 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий

PZero Asimmetrico

Опис шини Pirelli PZero Asimmetrico


Літня легкова шина Pirelli Pzero Asimmetrico досить боргу перебувала в ранзі флагмана модельного ряду італійського виробника, поряд з моделлю Pzero Direzzionale. Обидві шини були частинами інноваційної системи Pzero, розробленої спеціально для цивільних спортивних автомобілів. Її особливість полягала в тому, що для кожного спорткара окремо з багатьох сотень варіантів після розрахунків на компютері і перевірки в ході дорожніх випробувань був підібраний один єдиний, що забезпечує найкращі ходові якості. Серед них Pzero Asimmetrico вигідно відрізнялася більш широкою сферою застосування, оскільки її можна було встановлювати не тільки на передню вісь, як Direzzionale, а й на задні колеса.

Асиметрична протекторний малюнок

Універсальність застосування даної моделі багато в чому забезпечується за рахунок використання протектора з асиметричним дизайном. За рахунок поділу на кілька окремих зон, кожна з яких має певну функціональністю, італійським шинникам вдалося надати шині відмінну продуктивність в будь-яких умовах без шкоди таким важливим експлуатаційними властивостями, як паливна економічність і акустичний комфорт.

Відмінна стійкість до аквапланування

Завдяки широкому протектору у більшості розмірностей у цій шини, вона має в своєму розпорядженні дуже продуктивною дренажною системою. Її ключовими елементами є чотири поздовжніх канавки з дуже великим внутрішнім обємом. Відвідних від плями контакту вода потрапляє в них через поперечні канали, які на догоду максимальної пропускної здатності розташовані під значним нахилом проти руху і мають вигнуту форму, що перешкоджає виникненню завихрень в потоках води.

Впевненість в поворотах

Ще однією особливістю дизайну протекторного малюнка цієї моделі є закрита конструкція плечових зон. Вони містять велику кількість масивних блоків, зєднаних між собою жорсткою перемичкою, яка не має будь-яких розривів на всьому своєму протязі. Це дозволило істотно поліпшити відразу кілька експлуатаційних властивостей. Перш за все, стійкість при маневруванні, стійкість до нерівномірного зносу. Крім того, утворені численними блоками поперечні кромки істотно скорочують протяжність гальмівного шляху.

Основні особливості Pirelli PZero Asimmetrico

- можливість установки на будь-які осі спортивних автомобілів завдяки широкому розмірному ряду і асиметричному рисунку протектора;
- відмінна стійкість до аквапланування завдяки чотирьом дренажним канавкам і безлічі поперечних каналів, розташованих проти руху під великими кутами нахилу;
- широкі блоки плечових зон покращують керованість, стійкість при проходженні поворотів, скорочують гальмівний шлях.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі