0

Toyo Proxes CF2 185/60 R14 82H

Код товару: 267812

Наявність: на складі 4 шт.

2 076 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Toyo
Модель :Proxes CF2
Ширина :185
Профіль :60
Діаметр :14
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Японія
Рік виготовлення шин :2021

Proxes CF2

Опис шини Toyo Proxes CF2


Автошини Toyo Proxes CF2 позиціонуються, як модернізований варіант вийшли раніше CF від відомого японського виробника, компанії Toyo. Нова лінійка за словами виробників є літній варіант покришок для швидкісних автомобілів, хоча індекс швидкості для даної моделі шин становить 210 км / ч.

Гумова суміш

Використані в процесі створення інноваційні технології приготування гумових сумішей , а також моделювання малюнка протектора і самої конструкції автошин дозволили цій моделі швидко привернути увагу автовласників прекрасними експлуатаційними якостями. В першу чергу творці збільшили в суміші відсоток вмісту кремнієвого компонента, що призвело до зниження опору коченню. В результаті спостерігається тенденція до зниження споживання пального. Також до складу гуми увійшли інноваційні активні добавки, які дозволили поліпшити показники зносостійкості, а також посилити ступінь зчеплення поверхні шини з дорожнім покриттям.

Особливості конструкції і дизайну

Оновлена версія шин має цілий ряд відмінностей від своїх попередників. Якщо розглядати лише найбільш значущі, то в першу чергу варто зупинитися на поліпшеній системі виведення води і розігрітого повітря із зони плями контакту. Особливо добре ця система проявляє себе на мокрій дорозі, де ступінь зчеплення покришок Toyo Proxes CF2 з полотном збільшилася на 15% в порівнянні з шинами попереднього покоління. Ще однією особливістю конструкції шин даної моделі стала можливість рівномірного розсіювання навантаження по всій площі плями контакту, що сприяє хорошій керованості, своєчасності реакції розгону і гальмування, а також продовження терміну експлуатації.

Конструкція протектора

Дизайн і конструкція протектора цієї моделі шин в чималому ступені сприяють поглинанню шуму, гарантують комфорт їзди на великих швидкостях при відмінній стійкості і керованості. Широкі канавки, розташовані поздовжньо, мінімізують ризик гідропланування. Покращені показники поздовжньої жорсткості протектора дозволили гарантувати зниження опору коченню.

Основні особливості шини Toyo Proxes CF2

- моделювання малюнка протектора дало можливість домогтися рівномірного розподілу навантаження і збільшення терміну зносу шин;
- кремнієві і полімерні компоненти, що входять до складу гумової суміші, поліпшили зчеплення, зменшили знос і скоротили термін реакції на управління;
- Продумана система відводу води поліпшила зчеплення до 15% і знизила на порядок ризик гідропланування.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі