0

Michelin Primacy MXV4 245/45 R20 99V

Код товару: 447700

Наявність: на складі 4 шт.

6 785 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Michelin
Модель :Primacy MXV4
Ширина :245
Профіль :45
Діаметр :20
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :99 (775 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Рік виготовлення шин :

Primacy MXV4

Опис шини Michelin Primacy MXV4


Легкова шина Michelin Primacy MXV4 призначена виключно для північноамериканського ринку. Виробник позиціонує цю модель, як шину для легкових автомобілів класу «люкс». Пропонований асортимент типорозмірів містить 32 варіанта для коліс з посадковим діаметром від 15 до 18 дюймів. Залежно від діаметра індекс швидкості може бути H або V, що говорить про досить неабиякі здібності даної моделі.

Унікальний дизайн протекторного малюнка

Ключовою особливістю протекторного малюнка даної моделі стала технологія Advanced MaxTouch Construction, яка полягає в максимальному насиченні протектора гострими крайками. Саме тому протекторний малюнок містить величезну кількість невеликих за розміром окремих блоків, які формують пять поздовжніх ребер, якщо рахувати з плечовими зонами протектора. Застосування S-образного дизайну протектора було викликано прагненням зменшити опір кочення, а разом з ним і витрата палива. Крім того, таке розташування протекторних елементів найсприятливішим чином позначилося на інших не менш важливих експлуатаційних характеристиках - рівні шуму і стійкості до нерівномірного зносу.

У центральній частині протектора Michelin Primacy MXV4 знайшлося місце технічному рішенню, запозиченому у спортивних шин. Йдеться про подвійне центральному ребрі. Завдяки йому, шина демонструє не тільки чудову курсову стійкість, а й блискавичні реакції на повороти керма, що привнесло в характер керованості спортивні риси.

Розташовані поруч два поздовжніх ребра представляють собою окремі ряди невеликих блоків, довгі межі яких спрямовані під досить гострим кутом щодо осі обертання колеса. Таке рішення продиктоване прагненням забезпечити високу ефективність розгону, особливо на слизькому засніженому покритті.

Плечові зони протектора також представляють собою два окремих ряду блоків. Однак в цьому випадки їх кромки розташовані строго перпендикулярно щодо напрямку руху. Це дозволило надати гальмування максимальну ефективність, в результаті чого шина демонструє короткий гальмівний шлях навіть на слизькій дорозі.

Виняткова ефективність на мокрій дорозі

Дана модель відрізняється чудовою продуктивністю в дощових умовах. Цього вдалося домогтися, завдяки ретельно підібраному складу гумової суміші і високопродуктивної дренажній системі. Гумова суміш цієї шини відрізняється підвищеним вмістом кремнийсодержащих елементів. Це дозволило надати протектору прекрасну еластичність, що зберігається навіть при низьких температурах, за рахунок чого він став більш щільно облягати всі нерівності на поверхні дорожнього полотна. При цьому підвищена еластичність не стала причиною зниження зносостійкості, а зовсім навпаки, привела до поліпшення опірності абразивному зносу. Другий компонент, а саме дренажна система відрізняється підвищеною щільністю поздовжніх і поперечних каналів, буквально пронизують весь протектор. При цьому французьким шинним інженерам вдалося додатково збільшити ефективність роботи дренажної системи, розмістивши на поверхні кожного протекторного блоку хвилеподібні ламелі. Ці елементи при зіткненні з мокрій поверхні, як автомобільні двірники «скидаються» надлишки вологи з зони контакту, підвищуючи тим самим зчеплення.

Основні особливості шини Michelin Primacy MXV4

- Унікальний протекторний малюнок забезпечує прекрасне зчеплення ;
- чудова еластичність за рахунок гумової суміші з підвищеним вмістом силіки;
- Відмінна курсова стійкість у всьому діапазоні швидкостей і прекрасна оперативність управління забезпечуються подвійним центральним ребром;
- Широкі плечові зони, що складаються з безлічі прямокутних блоків, забезпечили відмінне зчеплення при проходженні поворотів, а також короткий гальмівний шлях;
- Мякість ходу і низький рівень шуму, завдяки S-образному дизайну протекторного малюнка і багатошарової конструкції каркасу шини.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі