0

Michelin Primacy 4 205/60 R16 92W ZP

Код товару: 339872

Наявність: немає на складі

6 780 грн


сума: грн.
Виробник :Michelin
Модель :Primacy 4
Ширина :205
Профіль :60
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :З (270 км / год)
Індекс навантаження (кг) :92 (630 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
RunFlat :RunFlat
Країна виробник :Італія
Рік виготовлення шин :2022

Primacy 4

Опис шини Michelin Primacy 4


Michelin Primacy 4 - новинка від французького виробника, яка позиціонується як річна модель 2018 року. Вперше вона була представлена широкій публіці восени 2017 року. Володіючи асиметричним дизайном, автошина забезпечує надійність зчіпних характеристик, як на сухому, так і мокрому дорожньому полотні. Виробник також гарантує збереження цих властивостей протягом всього терміну експлуатації, незалежно від рівня зносу.

Модель стала заміною попередниці з номером 3, володіючи при цьому кращими властивостями зчеплення, комфорту і надійності.

Поліпшені характеристики зчеплення

Для зменшення гальмівного шляху, а також підвищення зчіпних властивостей до складу компаунда покришки були включені спеціальні еластомери. Для цих же цілей протектор містить два типи канавок: один з них має квадратний профіль, а другий - трохи звужується в основі. Така будова забезпечує не тільки ефективність зчеплення на протязі всього періоду експлуатації, але і мінімізацію абразивного зносу. У свою чергу це істотно продовжує термін служби шини - він більше конкурентів на 18 тис. Км. (Згідно з тестами, проведеними незалежними експертами)

Також ж за заявою виробника покришка здатна зберігати свої тягово-зчіпні властивості навіть при сильному зносі з глибиною протектора в 2 мм.

Захист від аквапларнірованія

Модель відрізняється розвиненою мережею ламелей, здатних швидко відводити з контактної зони великі обсяги води. Це сприяє збереженню зчеплення і чіткості управління при будь-яких погодних умовах.

Протистояння зносу

Завдяки застосуванню в компаунді спеціальних добавок, серед яких і силика, шина відрізняється підвищеною стійкістю до зносу. Спроектована за допомогою компютерного моделювання будова зводить до мінімуму пошкодження «на розрив», які можуть спостерігатися у аналогів при підвищених температурах і інтенсивної їзди.

Збільшений їздовий ресурс

Він забезпечується високоточним розподілом тиску в контактній зоні. Цей фактор сприяє не тільки рівномірності зносу, але і поліпшення зчіпних якостей.

Індикатор зносу

Компанія Michelin, піклуючись про своїх клієнтів, пропонує вдосконалену систему індикації зносу. Вона представлена відразу двома «датчиками». По-перше, класичним, розташованим в бічних зона. По-друге, на дні кільцевих канавок зявився фірмовий логотип компанії, який і служить більш яскравим індикатором.

Основні особливості Michelin Primacy 4

- оптимізовані властивості гальмування і зчеплення, які були досягнуті за рахунок застосування нового компаунда і дизайну протектора;
- збереження тягово-зчіпних властивостей без їх погіршення на протягом усього експлуатаційного терміну;
- збільшений їздовий ресурс;
- наявність двухкомпонентной системи індикації зносу;
- поліпшений захист від аквапланування, за рахунок застосування розвиненої системи дренажу;
- протектор асиметричного типу , який гарантує зчеплення, як на сухому, так і вологому покритті в літній період.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі