0

Kumho Power Grip KC11 265/70 R16 112Q (под шип)

Код товару: 310072

Наявність: немає на складі

2 303 грн


сума: грн.
Виробник :Kumho
Модель :Power Grip KC11
Ширина :265
Профіль :70
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :Q (160 км / год)
Індекс навантаження (кг) :112 (1120 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2020

Power Grip KC11

Опис шини Marshal KC11


Marshal KC11 - еконмічная зимова шина, призначена для установки на мікроавтобуси та легковантажні автомобілі. Добре відчуває себе в умовах глибокого снігу, мокрого дороги, снігової каші. Відрізняється високою комфортабельністю і хорошою керованістю. Можлива ошиповка.

Особливості шини Marshal KC11

Малюнок протектора має широкі канавками, які забезпечують максимально ефективний вивід води і сніжної каші з плями контакту. Центральна зона має широкі дренажними канавками, які, завдяки своїй здатності розбивати товсту водну плівку, знижують ризик аквапланування і і збільшують зчіпні властивості на мокрому асфальті. Крім того, канавки Marshal KC11 мають особливу геометричну форму, розроблену спеціально для забезпечення кращого руху по свіжому і талому снігу. Також, особливості будови протектора не дозволяють налипає на шини снігу і бруду, покращуючи тим самим самоочищення. Поліпшити стійкість при поворотах дозволили особливо міцні плечові блоки.

Гумова суміш корейської моделі Маршала

Велику роль відіграє і особливий склад гумової суміші. Використання силіки останнього покоління і унікального набору функціональних полімерів поліпшило зчіпні властивості з мокрою дорогою, знизило витрата палива і підвищило термін служби шини. Крім того, гума має термостійкої структурою, що забезпечує надійне зчеплення з будь-якими дорожніми покриттями.

Marshal KC11 відмінно підійде для експлуатації в умовах суворих російських зим.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі