0

Barum Polaris 3 185/65 R15 88T

Код товару: 259463

Наявність: немає на складі

1 126 грн


сума: грн.
Виробник :Barum
Модель :Polaris 3
Ширина :185
Профіль :65
Діаметр :15
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :88 (560 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Рік виготовлення шин :

Polaris 3

Опис шини Barum Polaris 3


Barum Polaris 3 - зимові шини, які не мають шипів, але володіють унікальним зчепленням. Ця інноваційна розробка, яка виробляється в Чехії, з направленим візерунком протектора відноситься до моделей 3-го покоління. Спеціальні ламелі міцно «чіпляються» за дорожню поверхню і надають автомобілю стійкість при будь-яких погодних умовах. Поглиблені канавки і збільшена кількість ламелей в центральній частині протектора вберігають від заметів і надають впевненості під час маневрування. Склад гуми адаптований для різноманітної зимової погоди: ожеледь, замети, мокрий сніг. Кращі якості моделі збільшені на 5%, в порівнянні з минулими досягненнями в даній сфері.

Особливість чеської моделі Barum Polaris 3

Barum Polaris 3 має прекрасний показник опору коченню, крім того збільшився термін експлуатації. Наступаючий зимовий сезон пройде на диво спокійно для власників SUV і легкових машин, які взуті в новинку. Якщо Ви чекаєте від свого залізного коня повної передбачуваності, швидкого відгуку на рухи керма - це кращий вибір для зимових доріг.

Не дивлячись на вже прогнозований успіх, виробник не став завищувати вартість Barum Polaris 3, зробивши модель доступною для більшості. У складі зимових покришок присутня кремній, що надає гумі мякість в найсуворіших умовах. При здійсненні маневрів, на вологій дорожньої поверхні, за безпеку водія відповідають 3 канали поздовжнього типу, виштовхують зайву рідину назовні, таким же чином відбувається очищення від налиплого снігу. Рівномірний розподіл тиску всередині Polaris 3 забезпечує більш тривалий пробіг, ніж у його аналогів, максимальне зниження рівня шуму і вібрації.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі