0

Michelin Pilot Alpin 235/65 R18 110H XL

Код товару: 296121

Наявність: на складі 4 шт.

5 725 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Michelin
Модель :Pilot Alpin
Ширина :235
Профіль :65
Діаметр :18
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :110 (1060 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Франція
Рік виготовлення шин :2021

Pilot Alpin

Опис шини Michelin Pilot Alpin


Зимова легкова шина Michelin Pilot Alpin була спеціально створена для експлуатації в нестабільних погодних умовах європейських зим, для яких характерний підвищений рівень вологості і часті перепади температур протягом доби. Дана модель забезпечує високий рівень безпеки при русі по засніжених дорогах на великій швидкості.

З огляду на специфічні умови експлуатації, французькими шинниками була ретельно підібраний склад гумової суміші, в яку були додані спеціальні компоненти. Крім цього, дана модель була оснащена дизайном симетричного малюнка протектора, багатим великою кількістю ребер жорсткості, а також безліччю блоків і канавок. При цьому на поверхні всіх елементів малюнка протектора шини Michelin Pilot Alpin були розміщені ламелі нової конструкції, які при поздовжньому прискоренні значно збільшують жорсткість протекторних блоків. За рахунок цього рішення вдалося значно підвищити ефективність гальмування на будь-яких типах покриття.

У конструкції плечових зон протектора також були враховані умови застосування даної шини. Для забезпечення кращої поперечної стійкості і зчеплення з пухким або трамбованим сніговим покривом плечові зони забезпечили широкими блоками прямокутної форми. А на їх поверхні були розміщені звивисті ламелі.

Завдяки наявності великої кількості блоків в центральній частині протектора, вдалося забезпечити високу ефективність роботи дренажної системи, яка відмінно справляється з відведенням води, але і талого снігу. Крім цього, велика кількість блоків, розташованих на невеликій відстані один від одного сприяє більш рівномірному розподілу навантаження по плямі контакту, що робить поведінку автомобіля більш стабільним і надійним.

Основні особливості Michelin Pilot Alpin

- відмінні тягово-зчіпні показники на будь-яких типах покриття, завдяки оптимізованому дизайну симетричного спрямованого малюнка протектора;
- безліч ламелей оригінальної конструкції дозволило значно поліпшити зчеплення з зледенілій поверхнею;
- прекрасна ефективність роботи дренажної роботи забезпечує відмінну стійкість до аквапланування .

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі