0

Pirelli P6 215/65 R16 98H

Код товару: 304076

Наявність: на складі 18 шт.

3 445 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Pirelli
Модель :P6
Ширина :215
Профіль :65
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :98 (750 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Німеччина
Рік виготовлення шин :2022

P6

Опис шини Pirelli P6


Основною цільовою аудиторією літньої шини Pirelli P6 є власники легкових автомобілів середнього класу, перш за все, універсалів, які серед інших багатьох експлуатаційних властивостей найбільше цінують комфорт. Саме це відрізняє дану модель від багатьох конкурентів.

Високий рівень комфорту

Дана модель однієї з перших отримала двошаровий протектор. Його внутрішній шар виготовлений з більш еластичною гумової суміші. Завдяки цьому шина надзвичайно ефективно демпфує значну частину дрібних нерівностей на поверхні дороги. У свою чергу, верхній шар протектора виготовлений з жорсткого компаунда. За рахунок цього шина демонструє відмінну курсову стійкість і зносостійкість.

Відмінне зчеплення на мокрій дорозі

При розробці даної шини були використані технології, раніше випробувані в флагманських моделях з лінійки Pzero. Однією з них є симетричний протекторний малюнок з чотирма дуже обємними дренажними канавками. Вони прекрасно справляються з відведенням від плями контакту практично будь-якої кількості води. Ефективність роботи дренажної системи була додатково підвищена за рахунок вигнутої форми і розташування під великим кутом проти руху поперечних канавок. Завдяки цьому шина демонструє дуже високу стійкість до аквапланування.

Прекрасна стійкість навіть на великій швидкості

Характерною особливістю дизайну протекторного малюнка цієї шини є будова його центральній частині. Тут розташовується широке поздовжнє ребро. За рахунок свого нерозривного конструкції і масивних розмірів цей протекторний елемент покращує курсову стійкість, забезпечуючи стабільне і надійне поведінку на високій швидкості.

Основні особливості Pirelli P6

- відмінний рівень комфорту завдяки двошаровій протектору, внутрішній шар якого виготовлений з еластичної гумової суміші, а верхній - відрізняється підвищеною жорсткістю, що поліпшує керованість і стійкість до зношування;
- прекрасна стійкість до аквапланування завдяки великому обсягу чотирьох поздовжніх дренажних канавок, оптимізованої формі і розташуванню поперечних каналів;
- широке поздовжнє ребро в центрі забезпечує відмінну стійкість на високій швидкості, швидкі і точні реакції на повороти керма.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі