0

Hankook Optimo K715 185/80 R14 91T

Код товару: 305541

Наявність: немає на складі

2 319 грн


сума: грн.
Виробник :Hankook
Модель :Optimo K715
Ширина :185
Профіль :80
Діаметр :14
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :91 (615 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Угорщина
Рік виготовлення шин :2022

Optimo K715

Опис шини Hankook K715 Optimo


Продукція, що випускається одним з лідерів в розробці і виробництві автомобільних покришок легкова літня шина Hankook K715 Optimo призначена для компактних легкових автомобілів.

При розробці дизайну малюнка протектора шини знайшли широке застосування засобу компютерного моделювання, що наділило шину оптимальним набором основних експлуатаційних характеристик. Відмінною особливістю даної шини є асиметричний дизайн рисунка протектора, що істотно вплинуло на ефективність боротьби з акваплануванням. Малюнок протектора шини складається з трьох центральних ребер і широких плечових зон з похилим профілем, розділених чотирма поздовжніми водовідвідних канавками, які в поєднанні з поперечними каналами і численними ламелями забезпечили шині чудові характеристики зчеплення і керованості при русі по мокрих дорогах.

Ціле центральне ребро протектора шини Hankook K715 Optimo наділяє шину прекрасної курсовою стійкістю, а також підвищило оперативність відгуків на поворот керма. Два розташованих в центральній частині протектора ребра розділені поперечними водовідвідних каналами на окремі блоки, безліч кромки яких істотно поліпшили характеристики тяги і гальмування.

Велика ширина плечових зон протектора і їх закруглений профіль наділив шину високим опором до виникнення бічних ковзань, що додає впевненості при проходженні поворотів. Крім того, закруглений профіль плечових зон в значній мірі визначає стійкість шини до нерівномірного зносу, який веде до скорочення терміну служби шини.

Основні особливості Hankook K715 Optimo

- Прекрасне співвідношення ціни і якості, завдяки оптимальному підбору основних характеристик шини;
- Асиметричний малюнок протектора забезпечує впевнене і безпечний рух по мокрих дорогах;
- Чотири поздовжньо розташованих канавки швидко і ефективно видаляють воду із зони контакту;
- Застосування компютеризованих засобів розробки дозволило досягти чудових показників керованості при високому рівні комфорту.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі