0

Toyo Open Country M/T 265/65 R17 120P

Код товару: 324776

Наявність: на складі 8 шт.

7 580 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Toyo
Модель :Open Country M/T
Ширина :265
Профіль :65
Діаметр :17
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :P (150 км / год)
Індекс навантаження (кг) :120 (1400 кг) / 117 (1285 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Японія
Рік виготовлення шин :2023

Open Country M/T

Опис шини Toyo Open Country M / T


Всесезонная легкова шина Toyo Open Country M / T призначена для повнорозмірних позашляховиків і пікапів. Її ключовою особливістю є дуже широка сфера застосування. Ця шина однаково добре підходить для пересування, як на асфальтованих дорогах, так і на пересіченій місцевості протягом всього року. Це повністю відповідає значенню тих слів, які укладені в абревіатурі M / T (Middle Terrain).

Відкритий дизайн плечових зон

Однією з характерних рис даної моделі є плечові зони. Вони відрізняються відкритим дизайном, що містить безліч дуже високих блоків. У процесі руху по бездоріжжю ці протекторні елементи перетворюються в грунтозацепи, що забезпечують підвищену прохідність. При цьому їх многорадіусний профіль сприяє відштовхуванню бруду, каменів і снігу.

Посилений каркас

Оскільки Toyo Open Country M / T спочатку призначалася для експлуатації, в тому числі, і поза асфальтованими дорогами, то при її створенні було впроваджено цілу низку заходів, спрямованих на підвищення її надійності. Зокрема, японські шинники істотно посилили каркас, додавши три додаткових шару поліестеру. Завдяки фізичним властивостям цього матеріалу, вдалося значно підвищити стійкість шини до проколів і порізів. Крім того, додаткові шари поліестеру, що розташовуються в центральній частині протектора підвищили його жорсткість, що найсприятливішим чином позначилося на керованості при русі по звичайних дорогах, а також на вантажопідйомності, яка помітно збільшилася.

Агресивний протекторний малюнок

Однією з відмінних рис протекторного малюнка даної моделі є агресивний дизайн. Toyo Open Country M / T містить чотири поздовжніх ребра, сформованих з безлічі масивних блоків. Ті протекторні елементи, які розташовані в центральній частині протектора, виконані в крючкоообразной формі, що буяє безліччю крайок і кутів. У поєднанні з великою відстанню і глибиною протектора така будова центру протекторного малюнка забезпечує шині відмінні зчіпні властивості на бездоріжжі. При цьому напрямок розташування блоків дозволило поліпшити продуктивність на шосейних дорогах з асфальтовим покриттям.

Ламелі на всю глибину протектора

На поверхні кожного з блоків протекторного малюнка є, як мінімум по одній ламелі, прорізаної на всю його глибину. Ці конструктивні елементи призначені для забезпечення додаткових зчіпних властивостей при русі по мокрих дорогах. У процесі руху вони формують безліч крайок, які не тільки чіпляються за асфальт, а й направляють воду, що знаходиться на його поверхні в дренажні канали.

Основні особливості шини Toyo Open Country M / T

- відкритий дизайн плечової зони, що містить безліч високих блоків з оригінальним профілем, забезпечує більш впевнене пересування по камянистих і земляних грунтів, а також по снігу;
- три додаткових шару поліестеру в конструкції каркаса зробили його більш міцним, а центральну частину протектора - жорсткої, що поліпшило керованість на асфальті, а також підвищило вантажопідйомність;
- агресивний симетричний ненаправлений малюнок протектора з безліччю блоків крючкообразной форми в центральній частині забезпечує впевнену поведінку, як на звичайних асфальтованих дорогах, так і на бездоріжжі;
- хороші зчіпні властивості на мокрому асфальті, завдяки розгалуженій системі дренажних каналів і безлічі ламелей, розташованих по всьому протектору.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі