0

Toyo Observe Garit GIZ 175/65 R14 82Q

Код товару: 313508

Наявність: немає на складі

2 776 грн


сума: грн.
Виробник :Toyo
Модель :Observe Garit GIZ
Ширина :175
Профіль :65
Діаметр :14
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :Q (160 км / год)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Японія
Рік виготовлення шин :

Observe Garit GIZ

Опис шини Toyo Observe Garit GIZ


Зимова шина фрикційного типу Toyo Observe Garit GIZ, не так давно представлена виробником, має цілу низку характеристик, які виділяють її з усього різноманіття.

Покращена вологопоглинання

Так як при невеликих мінусових температурах навколишнього середовища на поверхні крижаної кірки утвориться деяка кількість вологи, то поведінка автомобіля в таких умовах стає вельми непередбачуваним. Для протистояння подібних ситуацій в компаунд нової шини були внесені спеціальні адсорбуючі речовини, які дозволили на 10% поліпшити вологопоглинання покришкою. У сукупності з тривимірними ламелями це дозволило істотно підвищити ефективність управління транспортним засобом в умовах ожеледиці, а також призвело до скорочення гальмівного шляху.

Властивості щеплення

В гумовий склад також був внесений певний відсоток подрібненої шкаралупи волоського горіха. Завдяки цьому створюються множинні мікрошипи, що дозволяють шині впевнено долати обмерзлі ділянки без ризику заметів.

Новий малюнок протектора

Використання сучасних методів моделювання дозволив розробникам створити малюнок протектора, який крім підвищених зчіпних властивостей забезпечує хорошу самоочіщаемость від снігу та бруду. До цього варто додати ефективне відведення надлишків вологи, яка може спостерігатися в умовах європейської зими. Таким чином, шина демонструє не тільки стабільне поведінку на асфальтованому полотні, а й в умовах сільських доріг.

Основні особливості Toyo Observe Garit GIZ

- оновлений компаунд з додаванням спеціальних адсорбирующих компонентів, який підвищує стійкість автомобіля на зледенілих поверхнях дороги;
- мікрошипи з грецької шкаралупи;
- тривимірні ламелі, ефективно відводять талий сніг і воду;
- численні кромки зчеплення, щоб забезпечити проходження засніжених ділянок.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі