0

Nitto NT420S 265/50 R20 111V XL

Код товару: 266204

Наявність: на складі 18 шт.

8 238 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Nitto
Модель :NT420S
Ширина :265
Профіль :50
Діаметр :20
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :111 (1090 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Японія
Рік виготовлення шин :2021

NT420S

Опис шини Nitto NT420S


Шина Nitto NT420S зі спортивним характером, є одним з найбільш брутальних та унікальних варіантів оснащення SUV і пікапів, серед великої кількості наявних в даний час на ринку. Неповторний дизайн протектора стане прекрасним доповненням до ваших красивим дискам.

Основна частина шин для SUV, наявних на ринку, спрямовані, тому виключається ймовірність переміщення їх на одній осі. Дана ж модель має косу ненаправленного начерку, що дозволяє переміщати її. При цьому відбувається рівномірне спрацьовування всіх шин, забезпечується підвищений пробіг протектора, найвища ступінь зручності і знижений рівень шуму.

Малюнок протектора шини був створений художником і це відразу помітно. Створений в результаті компютерного моделювання асиметричний рисунок забезпечує хорошу прохідну здатність, відмінну якість зчеплення і прекрасну керованість. Вона прекрасно себе зарекомендувала на слизькій і мокрій дорожній поверхні.

Прекрасно справлятися з акваплануванням допомагають велика кількість ламелей різної форми і одна широка водовідвідні канавка. Спеціальні добавки в гумову суміш дозволили надати гумі певні властивості, тому шина Nitto NT420S має збільшене пляма контакту і підвищену зносостійкість. Їзда на даній шині вам доставить справжнє задоволення, так як вона забезпечує досить мякий рух при цьому практично безшумне. В процесі виробництва шини використовувалося новітнє обладнання та найпередовіші технології, що дозволили створити дуже якісну шину, що відповідає всім світовим стандартам.

Завдяки стильному дизайну, відмінним швидкісними показниками і надійному каркасу, шина досить часто застосовуються для тюнінгу потужних автомобілів .

Основні особливості шини Nitto NT420S

- Унікальний малюнок протектора не тільки забезпечує шині прекрасні експлуатаційні характеристики (відмінне управління, прекрасну стійкість, підвищене зчеплення), а й зможе стати прикрасою для автомобіля, зробивши його помітним на дорозі;
- Спеціальна гумова суміш дозволила досягти чудових зчіпних характеристик і підвищеного рівня комфорту при русі;
- Підвищена надійність так необхідна автомобілів SUV отримана в результаті застосування спеціального посиленого корду і унікальній конструкції каркаса;
- Оптимально підібрані блоки забезпечують прекрасну саме очіщаемость, в результаті підвищилася керованість і прохідність.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі