0

Toyo NanoEnergy 3 175/70 R13 82T

Код товару: 270124

Наявність: немає на складі

2 551 грн


сума: грн.
Виробник :Toyo
Модель :NanoEnergy 3
Ширина :175
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Японія
Рік виготовлення шин :

NanoEnergy 3

Опис шини Toyo NanoEnergy 3


Літня легкова шина Toyo NanoEnergy 3 є однією з новинок японської шинної індустрії. Дана модель відрізняється чудовими показниками паливної економічності, а також дуже тривалим терміном служби. Розмірний ряд налічує кілька десятків типорозмірів для коліс з посадковим діаметром від 13 до 15 дюймів. Це дозволяє з упевненістю стверджувати про те, що основною цільовою аудиторією даної моделі є власники невеликих компактних легкових автомобілів.

Основні особливості протекторного малюнка

Протекторний малюнок даної шини відрізняється зниженою кількістю протекторних елементів. Це є одним з наслідків того, що при її розробці основна увага приділялася забезпеченню мінімального опору кочення. Саме тому протектор цієї моделі містить всього лише чотири поздовжніх ребра.

Прекрасна стійкість до аквапланування

Дренажна система цієї шини є однією з відмінних її рис. Її основні конструктивні елементи являють собою три поздовжніх канавки, зєднаних між собою безліччю поперечних каналів. Їх відрізняють великі розміри, що дозволяють їм вміщати значний обсяг води, яка потім швидко виводиться назовні протекторного малюнка. Завдяки цьому, шина демонструє відмінну стійкість до аквапланування навіть на високій швидкості.

Чудові зчіпні властивості на мокрому асфальті

Кожне з чотирьох поздовжніх ребер містить безліч поперечних крайок. Крім цього, на поверхні блоків плечових зон є спеціальні виїмки, які в процесі руху забезпечують додаткове зчеплення з мокрою дорогою.

Знижений рівень шуму

Крім опору кочення при розробці шини Toyo NanoEnergy 3 японські фахівці приділили багато уваги їздовому комфорту, перш за все, акустичному. Цього вдалося домогтися за рахунок схеми розташування всіх протекторних елементів, а також наявності на стінках подовжніх дренажних канавок спеціальних виїмок. Вони значно знижують рівень шуму від повітряного потоку, що проходить через дренажні канавки під час руху. Максимальну ефективність ці протекторні елементи демонструють на високій швидкості.

Оновлений склад гумової суміші

Одним з нововведень моделі NanoEnergy 3 стала гумова суміш, склад якої в порівнянні з попередниками зазнав серйозних змін. Перш за все, варто відзначити появу суперактивного полімерного зєднання нового покоління. З його допомогою вдалося значно підвищити стійкість протекторного малюнка до абразивного впливу, а також знижений опір кочення.

Також слід відзначити наявність в складі гумової суміші кремнийсодержащих компонентів, які більшість автовласників знають, як силіку. Ця речовина забезпечує додаткове зчеплення на мокрому покритті, а також стійкість до абразивного зносу.

Основні особливості шини Toyo NanoEnergy 3

- симетричний протекторний малюнок оптимізований для руху по сухим і мокрим дорогах;
- зменшена кількість протекторних елементів знижує опір кочення;
- прекрасні зчіпні властивості в поздовжньому напрямку за рахунок наявності безлічі поперечних кромок, сформованими численними протекторними блоками;
- оптимізоване розподіл зовнішнього тиску по плямі контакту забезпечує підвищену стійкість до нерівномірного зносу, що досягається, завдяки більш рівномірному розподілу зовнішнього ваги по плямі контакту;
- вдосконалена гумова суміш містить полімерні сполуки нового покоління, а також силіку, які забезпечують підвищене зчеплення з мокрою дорогою і більш тривалий термін служби.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі