0

Nankang N990 305/50 R20 120H XL

Код товару: 265901

Наявність: немає на складі

3 151 грн


сума: грн.
Виробник :Nankang
Модель :N990
Ширина :305
Профіль :50
Діаметр :20
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :120 (1400 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Посилення :XL
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :

N990

Опис шини Nankang N990


Шина Nankang N990 - це новинка, яка відрізняється цілим рядом експлуатаційних характеристик, які надають автомобілю додаткову стійкість.

Шина має протектор, бічні зони якого посилені спеціальними блоками. У сукупності з поздовжніми канавками вони збільшують зчіпний ефект і створюють сприятливі умови, що дозволяють проходить небезпечні повороти без ризику заметів.

Блок протектора шини Нанканг N-990

Посередині протектор має цілісний блок, на якому є спеціальні невеликі насічки. Саме вони дозволяють зробити руху більш плавними і знизити рівень шуму, який створюється при русі шини з будь-якого дорожнього покриття.

Термін служби шини Nankang N990 забезпечують кілька факторів. По-перше, це особливий склад гуми, який має добавки, що сприяють зниженню зносу. По-друге, це особлива будова протектора, який має глибокі канали, що забезпечують більш довгий експлуатаційний період.

Особливості шини Nankang N990

Наявність безлічі зєднаних між собою ламелей значно знижують ефект аквапланування, надаючи автомобілю кращу стійкість на мокрому покритті.

Завдяки збалансованій висоті протектора і особливий склад гуми, були досягнуті мінімальні значення опору коченню. У свою чергу цей фактор позитивно позначився на витраті палива.

Малюнок протектора спіралевидні. У сукупності з масивними блоками плечової зони він дозволяє збільшити пляма контакту і тим самим поліпшити зчіпні властивості шина на будь-якому дорожньому покритті.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі