0

Nexen N'Fera SU1 205/55 R16 94V XL FR

Код товару: 322097

Наявність: немає на складі

2 801 грн


сума: грн.
Виробник :Nexen
Модель :NFera SU1
Ширина :205
Профіль :55
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :94(670кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Посилення :XL
Країна виробник :Корея
Рік виготовлення шин :2023

NFera SU1

Опис шини Nexen NFera SU1


Льотна шина Nexen N`Fera SU1 спеціально створена для потужних легкових автомобілів, які експлуатуються в різних умовах. При створенні даної моделі основний упор був зроблений на підвищену керованість на мокрому дорожньому покритті і надійний захист від можливих перевантажень. Домогтися цього допомогли інноваційні технології та сучасні матеріали, які використовуються при виготовленні.

Оновлений склад гумової суміші

Для отримання підвищеного зчеплення з мокрою дорогою використовувався спеціальний склад гумової суміші. Підвищений вміст силіки збільшило еластичність протектора, за рахунок цього отримані відмінні зчіпні якості з вологою дорожньою поверхнею і прискорені відновні властивості. Навіть у сильний дощ шина Nexen NFera SU1 прекрасно тримає дорогу. Для підвищення зносостійких властивостей в гумової суміші застосовувався оновлений склад кремнію, який збільшив зносостійкість протектора, але при цьому не зменшив еластичність протектора.

3D ламелі

В даній моделі використовуються нові 3D ламелі і чотири широкі, водовідвідні канали. Останні прекрасно справляються зі своєю функцією, швидко виводять воду з контактної зони. Ламелі підвищують зчеплення з вологою дорожньою поверхнею, скорочують шум при їзді і рівномірно розподіляють тепло по всій поверхні протектора. За рахунок цього шина відрізняється прекрасною керованістю на будь-якій дорожній поверхні, максимальної комфортністю їзди і більш тривалим терміном експлуатації.

Нова конструкція протекторних блоків

Нові протекторні блоки дозволили домогтися максимального плями контакту, що підвищило стійкість при прямолінійній русі і зменшило час зворотного звязку. Нові блоки мають гострі кромки, що підвищує зчеплення з будь-якою дорожньою поверхнею. Навіть на дорозі шина показує прекрасні експлуатаційні якості.

Основні особливості Nexen NFera SU1

- відмінне зчеплення з вологою дорожньою поверхнею вдалося отримати в результаті використання нової системи водовідвідних каналів;
- підвищена стійкість забезпечується збільшеним плямою контакту, яке утворюється новими протекторними блоками;
- збільшений пробіг шини досягнутий за рахунок використання в гумової суміші нового кремнію, який підвищив зносостійкі властивості гуми;
- швидке відновлення протектора забезпечується нової гумової сумішшю , що володіє підвищеною еластичністю.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі