0

Matador MPS-330 195/60 R16C 99/97T

Код товару: 321371

Наявність: немає на складі

3 401 грн


сума: грн.
Виробник :Matador
Модель :MPS-330
Ширина :195
Профіль :60
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :99 (775 кг) / 97 (730 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Румунія
Рік виготовлення шин :2021

MPS-330

Опис шини Matador MPS-330 Maxilla 2


Літня шина Матадор MPS-330 Maxilla 2 є однією з новітніх розробок словацького виробника, яка призначена спеціально для малотоннажного вантажного транспорту - легких вантажівок і мікроавтобусів. Однією з відмінних рис цієї моделі є дуже багато варіантів розмірів, що включає в себе 21 типорозмір з різною висотою профілю для коліс з посадковим діаметром від 14 до 16 дюймів. Завдяки такому достатку варіантів, дана шина відрізняється чудовою Застосування.

4-реберний дизайн протекторного малюнка

Оригінальний протекторний малюнок є однією з відмінних рис даної моделі. Він складається з мінімальної кількості елементів - 2 поздовжніх ребер, розташованих в його центральній частині, і 2 плечових зон. Це конструктивне рішення дозволило зробити кожне з чотирьох поздовжніх ребер дуже масивними. Крім того, всі поздовжні ребра не мають розривів на всьому своєму протязі, що забезпечило їм високу конструктивну жорсткість. Основною перевагою такої будови є оптимальний розподіл навантаження по плямі контакту. Це збільшило вантажопідйомність шини, а також істотно підвищило опірність протектора до нерівномірного зносу, збільшивши тим самим тривалість служби всієї шини в цілому.

Посилена конструкція плечових зон протектора

Посилені плечові зони протектора також є характерною рисою цієї шини. Їх висока конструктивна жорсткість забезпечується двома складовими - масивними розмірами і відсутністю розривів на всьому їх протязі. В результаті шина Матадор MPS-330 Maxilla 2 демонструє високу стійкість до деформаційних впливів, що забезпечує більш надійне поведінку при проходженні поворотів.

Ефективне видалення води з плями контакту

Незважаючи на зменшена кількість протекторних елементів, словацьким шинникам вдалося забезпечити високу продуктивність дренажної системи. Для цього вони збільшили розміри трьох поздовжніх дренажних канавок, що дозволило їм вміщати великі обсяги води, забезпечуючи тим самим покращене опір акваплануванню.

Основні особливості Матадор MPS-330 Maxilla 2

- оригінальний 4-реберний дизайн, що відрізняється масивними розмірами протекторних елементів, забезпечує підвищену вантажопідйомність і стійкість до нерівномірного зносу;
- посилена конструкція плечових зон протектора дозволяє шині демонструвати відмінну стійкість в поворотах;
- прекрасна стійкість до аквапланування, завдяки збільшеному обєму трьох дренажних канавок.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі