0

Matador MP-92 Sibir Snow 185/60 R15 88T XL

Код товару: 267814

Наявність: немає на складі

1 278 грн


сума: грн.
Виробник :Matador
Модель :MP-92 Sibir Snow
Ширина :185
Профіль :60
Діаметр :15
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :88 (560 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Словаччина
Рік виготовлення шин :2019

MP-92 Sibir Snow

Опис шини Matador MP-92 Sibir Snow M + S


Зимова легкова шина Матадор MP-92 Sibir Snow M + S призначена для повнорозмірних позашляховиків і кросоверів, експлуатованих переважно на асфальтових дорогах. Розмірний ряд даної моделі відрізняється широким вибором типорозмірів. Словацька виробник випускає шину в 22 різних размерностях для коліс з посадковим діаметром від 15 до 20 дюймів, що забезпечує їй прекрасну застосовність.

Асиметричний дизайн протекторного малюнка

Прагнучи забезпечити шині чудові експлуатаційні характеристики на будь-якому типі покриття, словацькі шинники вважали за краще оснастити її асиметричним протекторним малюнком. Він складається з двох частин - внутрішньої і зовнішньої, кожна з яких призначена для виконання певного кола завдань.

Внутрішня сторона протекторного малюнка Матадор MP-92 Sibir Snow M + S оснащена широкими поперечними дренажними канавками. Ці елементи протектора утворюють численні кромки зчеплення, що забезпечують оптимальні їздові якості і високий рівень безпеки при русі по мокрих дорогах. Крім того, великий обсяг дренажних канавок дозволяє швидко відводити з плями контакту не тільки воду, але і снігову шугу.

Зовнішня сторона малюнка протектора має більш закритий дизайн, завдяки якому вдалося значно збільшити площу плями контакту. За рахунок цього забезпечується відмінне зчеплення на сухому покритті. При цьому протекторні блоки з зовнішнього боку протектора мають різну ширину, що дозволило знизити рівень шуму.

3D-ламелі

Для забезпечення більш надійного зчеплення на снігу протектор шини оснастили великою кількістю тривимірних ламелей. При цьому ці протекторні елементи не тільки утворюють численні кромки зчеплення, а й істотно збільшують жорсткість блоків, що поліпшує керованість на сухих очищених покриттях.

Основні особливості шини Матадор MP-92 Sibir Snow M + S

- асиметричний протекторний малюнок забезпечує чудове зчеплення, незалежно від характеристик дорожнього полотна і погодних умов;
- дві поздовжні дренажні канавки дозволили поліпшити стійкість шини до аквапланування, а також курсову стійкість;
- змінна ширина протекторних блоків зовнішньої сторони малюнка знижує рівень резонансних шумів і вібрацій;
- 3D-ламелі утворюють безліч крайок, що забезпечують більш надійне зчеплення на снігу, підвищуючи при цьому жорсткість протекторних блоків, що поліпшує керованість на сухому покритті.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі