0

Marshal MH12 175/70 R14 84T

Код товару: 319752

Наявність: немає на складі

1 049 грн


сума: грн.
Виробник :Marshal
Модель :MH12
Ширина :175
Профіль :70
Діаметр :14
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :84 (500 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2021

MH12

Опис шини Marshal MH12


Літня шина Marshal MH12 є однією з новинок, яка, як і інші моделі цього бренду, розроблена фахівцями південнокорейської компанії Kumho. Вона була створена на заміну покришки з заводським індексом MH11, яка частково послужила «базою» при розробці нової шини.

Покращений дизайн протектора

Одним з таких «запозичень» став дизайн протекторного малюнка. Як і у попередниці, він симетричний і ненаправленої. Однак численні нововведення дозволили помітно поліпшити продуктивність цього протектора, особливо в плані стійкості при маневруванні і ефективності гальмування на мокрому покритті.

Розташоване по центру протектора поздовжнє ребро значно збільшилася в розмірах, що надає йому більш високу стійкість до деформації . В результаті шина демонструє стабільну поведінку на великій швидкості, а також по-спортивному відточену керованість. Будучи дуже жорстким, ребро в центрі забезпечує швидку і точну передачу бічних прискорень на рульову колонку.

Що стосується гальмівних властивостей, то вони покращилися, завдяки зміненому дизайну плечових блоків. Вони також збільшилися в розмірах, як і прорізані в них ламелі. Це забезпечило плямі контакту подовжені зчіпні кромки, поперечне розташування яких підвищило ефективність роботи протектора при уповільненні.

Оновлений компаунд

Протектор шини виготовлений з компаунда, склад якого був оновлений, чи, в повному обсязі. Ключовим нововведенням стала поява силики нового покоління. Цей компонент надає протектору не тільки поліпшує зчеплення на мокрому покритті. Він забезпечує високу стійкість гумової суміші до розривів і розтягування, знижує опір коченню.

Основні особливості Marshal MH12

- жорстке поздовжнє ребро по центру надає стабільність на великій швидкості, покращує маневреність;
- збільшені плечові блоки підвищують ефективність шини в поворотах і при уповільненні;
- оновлений компаунд з силікою нового покоління поліпшує зчеплення на мокрому покритті, скорочує гальмівний шлях, зменшує витрату палива

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі